Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Thommer naplója


Dr. Kovač [88362 AL], gazdája Thommer
2005. szeptember 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/88362
2005. szeptember 11.

Szeptember 11. Elmúlt ez a nap is. Pár hete már szándékoztam egy amolyan visszatekintés félét írni az elmúlt időszakról. Ez nap apropóján, és a suli kezdés világvége hangulatában tán most a leghelyénvalóbb.
Érdekes egy dátum. Régen csak egyet jelentett, egy boldog, örömteli napot számomra. Ezzel szemben ma már csak vegyes érzelmeket tudok táplálni iránta. Ráadásul 2001 óta Amerika egy szörnyű eseményre emlékezik, és a média által én is emlékeztetve vagyok.
Újra elkezdődött a egyetem. És ez az első nap katasztrófális volt. 10 óra, de csak 8 volt, mert első héten még nem volt megtartva az utolsó. Ebből a 8-ból 4 óra ez E1B-ben volt, egymás után. Az előadás piszok unalmas volt, majdnem el is aludtam, de a székék rohadtul kényelmetlenek, az asztal is picit messzebb van, mint kéne, jobbról, balról emberek, így alig van hely, a szünetekben ráadásul nincs semmi értelmes hely ahol el lehetne tölteni az időt. Csak hallgathatom egy-két csoporttársam beszélgetését, amin szintén vagy halálra unom magam, vagy egyszerűen nincs erőm, kedvem hozzászólni. Amúgy is alig van közös témánk. Akikkel lenne, azok teljesen máshol vannak.
Ez nyár se volt épp az én nyaram. Azt leszámítva, h az idő se volt nyári, még el is ment épp oly gyorsan, mintha csak két hét lett volna. Beülve az első előadásra, a múlt félév emlékei hihetetlenül közeliek voltak. Azért máskor a nyár kicsit el szokta homályosítani, hiába megy el gyorsan mindig. De most vmiért nem…folyt. köv., mert már fáradt vagyok írni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat