Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Thommer naplója


Dr. Kovač [88362 AL], gazdája Thommer
2005. október 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/88362
2005. október 11.

Néha olyan sok minden kavarog a fejemben, rengeteg gondolat, érzés, hogy megpróbálkozom ezeket leírni. Azt mondják, ha sikerül, akkor tisztabban fog utána látni az ember. De mikor én akárhányszor hozzáfagtam, mindig csak egy-két bekezdésig jutottam. Ugyanis sose sikerül úgy megfogalmaznom őket, ahogy szeretném, hogy azt tükrözzék, azt fejezzék ki, amire én valóban gondoltam. Visszaolvasva mindig olyan idegennek tűnik, mintha ez nem is rólam szólna. Ráadásul ettől még össze is zavarodom, csak még kuszábbak lesz minden, hiszen egy-egy eszmefuttatás kifejtése közben úgy eltudok kanyarodni a témától, h alig találok vissza. Elveszek a részletekben, az apróságokban, de máshogy nem tudnék teljes képet alkotni, csak ha midnen apróságra kitérek, de ez lehetetlen.
Ha látják az emberen, h szar a kedve (most induljunk ki egy jobb változatból) megkérdezik, h miért van szar kedved? Erre lehet nagyon sok féle képpen válaszolni. Mondjuk, az a válasz, h szar napom volt. A többségnek ez kielégítő válasz, a téma abba is marad. De ott a kérdés, h miért volt szar napja? Mondjuk, h csak annyi történt, h volt egy beszélgetése vkivel. És aztán? A beszélgetéstől lett szar kedved? Persze hogy nem. Már elötte se volt happy, így másként is reagált a dolgokra. Persze csak belül. De kérdés még mindig adott: miért van szar kedved...?
A sablonos válasz már megvan, még egy kis adalék is hozzá. A legtöbb embernek ez bőven elég, azt hiszik, tudnak már mindent. A rendelkezésükre álló infók alapján azt gondolják, h "...de hülye az a vki, nincs is igazi oka rá, h rossz kedve legyen. Csak az én kedvem is elrontja..."
Így aztán semmi értelme nem lenne akár folytani az előző bejegyzésemet, akár hasonló komor témában írni, mert csak unszimpatikusabb leszek tőle. Ha a naplómat "természetes szelekcióra" is akarnám használni, azaz, ha arra számítok h a lányok közül, akik elolvassák, majd csak azok írnak, akiknak hasonló a gondolkodásuk, és még a napló elolvasás után is szimpinek találnak, akkor nem a legjobb úton járok. Bár vannak olyan szerencsések, akik végig tudták rizsázni a nyarat mindenféle hülyeségről (balatoni nyaraló, nagyfeszültség, ikarus buszok...), és bejött nekik. Náluk működött a természetes szelekció, csak úgy tolongtak sorban a csajok akik elolvasták a naplójukat, és szűrön át is ment egy-két lány akik közül kikerült nagy Ő.
De én nem írtam olyan jó blogot, nekem nem is jött be.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat