Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Thommer naplója


Dr. Kovač [88362 AL], gazdája Thommer
2005. augusztus 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/88362
2005. augusztus 13.

Ma voltam bringázni. Kb. 25 km-t tekertem. Igaz nem vmi sok, hiszen vannak olyanok, akik el se indulnak, ha nincs esélyük min. a 40 km-re. De mivel mostanában nem voltam hosszabb bringa trippen, így ez most jól esett. :)
Főleg, mert amúgy életkedvtől kissé mentes voltam, amit szerencsére ez elfogadható mértékig visszahozott.
Sajna kénytelen voltam solóban nyomni, mert épp nem volt a közelben senki, aki ráért volna, vagy ott lett volna a kéznél a (használható) bringája. :)
Hétfőn rutinvizsga. Nagy reményeket táplálok az ügy iránt, és bízom magamban. Már csak a vizsgabiztosban kell. :)
Amúgy ezeket a vezetés órákat nagyon bírom. Arra kb. másfél-két órára vhogy teljesen el tudom felejteni az összes gondolatomat, ami mostanság nyomaszt. Teljesen az autóra, az útra, a vezetésre tudok összpontosítani. Mivel szeretem csinálni és még abszolút el is tereli minden más hülyeségről a figyelmem, ezért számomra most egy nagyon jó kis relaxing promramként is funkcionál. És közben ugyebár tanulok. Életemben először élvezem, h vmit tanulok. Talán azért, mert eddig nem tanultam, csak magoltam. A sulikban könyvekből azt a tömény elméletet általános 3.óta csak magolni lehet. Az egyetemen is ugyanez megy, azaz semmi értelmeset nem tanulunk ill. magoltatnak velünk, ráadásul túl sok is. És vhogy egyre inkább nem érdekel az egész. Igazából nem erről akartam volna írni, egészen másról, ami hasonlóan nem készette volna nevetésre azt, aki vállalkozik eme förmedvény elolvasására. De most ez van, gyakran vagyok szar kedvű. Viszont csak akkor szoktam ilyen hülyeségeket írni, mikor egy küszöbértéket meghalad a rosszkevd faktor, azaz pl. most. Tudom, h nem leszek ettől szimpatikus, de amúgy se nagyon szoktam az lenni, csinálhatok bármit, ezért már tök mindegy.
Viszont tegnap Gusztinak köszönhetően egész vidám voltam. Ja, Guszti egy kiskutya, a gazdája blogjában találni róla képet. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat