Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nesi naplója


Gezemice [4177 AL], gazdája Nesi
A fehér rózsa

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4177
A fehér rózsa

" A reptéren két szál fehér rózsát vett a lány. A búcsúzáskor ezt mondta a fiúnak :
- Ne írj levelet ! A rózsák mindig el fogják mondani, mi történik velünk. - az egyik szálat átnyújtotta a fiúnak - Vigyázz rá ! Most mennem kell.
- Viszontlátásra egy év múlva ! - válaszolta a fiú, és a szívéhez szorította a rózsát.
Lassan vánszorogtak a napok. A fiúnak nagyon hiányzott a lány. Semmihez sem volt kedve, alig mozdult ki otthonról, de a lakásban is csak kóválygott fel s alá.
Az első hetekben gyakran leült a rózsa elé - az ágya mellett tartotta, egy kis szekrénykén - , és hosszú órákon csak nézte, egyre csak nézte, miközben a lányra gondolt. És a rózsa, amelyik nem tudott elhervadni, együttérzőn mosolygott rá.
Eltelt egy hónap. A fiú most már ritkábban ült le a virághoz. Kezdte unni az egyedüllétet, el-eljárt a barátaival szórakozni.
Aztán egy nap megismerkedett egy másik lánnyal. Ettől kezdve a rózsa határozottan zavarni kezdte - ám kidobni mégsem merte. Ám egy nap megbeszélte azzal a másik lánnyal, hogy az másnap este feljön hozzá.
A fiú egész délelőtt a rózsát figyelte. Úgy tűnt neki, a virág fájdalmas-szemrehányón néz vissza rá. Órák teltek el így. Aztán a fiú felpattant a helyéről.
- Micsoda hülyeség ez ! - kiáltotta - Elég volt ebből !
Azzal felkapta a rózsát, földhöz vágta, és összetiporta. És aztán eljött az este.
Valahol messze, egy másik városban, egy másik szobában, egy fiatal lány feküdt holtan a földön. A lány mellett egy szál fehér rózsa hevert a padlón összetörve, szétmorzsolva. Valaki jól láthatóan összetaposta. "



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat