Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Maac naplója


Muffiii [19916 AL], gazdája Maac
:*

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/19916
:*

Tudnál-e csendesen hozzám bújni? Esténként kedvesen átölelni? Hallgatni a madarak énekét, s megcsodálni a fényt, s a naplementét..?
Tudnál-e esőben is nevetni? Egy szúrós fenyőfát megölelni? Élvezni a pillangók táncát? S, átélni két ember valós nászát?
Tudnál-e táncolni a gyönyörtől? Könnyezve sírni az örömtől? S, kitárni felém a szívedet, hogy megsimogathassam a lelkedet?
Tudnál-e egy szempárból olvasni? S, benne a csillagot meglátni? Egy érintéseddel átadni, mit szavakkal nem tudsz elmondani?
Tudnál-e koldusnak kenyeret adni? Alamizsnát, ha kell elfogadni? Tárgyas pénzt eszköznek tekinteni? S, a Földet ajkaddal érinteni?
Tudnál-e virágot nem letépni? Színét és illatát megérezni? Szirmait boldogan megcsókolni? S, beteg állatot megsimogatni?
Tudnál-e dalt hallani viharban? Melegedni szivárványsugárban? Meghallani csendben a szív szavát, s átélni a teremtést, mint egyetlen csodát?
Tudnál-e hallgatni, ha nem kérdeznek? Nem sírni, akkor ha elfelednek? Köszönni, akkor ha nem köszönnek? S tanulni abból, ha megköveznek?
Tudnál-e sötétben fényt keresni? Szavak és tárgyak nélkül szeretni? Legyőzni izzó tűz parázsát? Szeretni engem, Istent.. s Bárki mást???

Mondj "Igen"-t, s akkor -talán- a Boldogság egyszer majd Rád talál.. Életed gyönyör lesz, s csodás ujjászületés a halál..

március 23., 19:46



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat