Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Maac naplója


Muffiii [19916 AL], gazdája Maac
2013-02-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/19916
2013-02-07

Együtt a család...! (L) Imádom! :) Jaaaj és a cicás nyau... :D Megszakadtunk a röhögéstől nővéremmel. :DD Kész! :D Hasbeszélő is van köztünk? :D Csúcs! :))
Semmi kedvem visszamenni Pestre... :(( Na, ilyenkor utálom. Sőt! Gyűlölöm! Ez a kétlakiság... fúj!!! Nekem itt van az életem, akkor is. Itt vok igazán boldog, akkor is. A szeretteimmel. A családom körében. Annyi mindent köszönhetek Nekik, olyan jó, h ide születtem! Sosem gondolkodtam még ezen, de nagyon szerencsés vagyok, h ők az én családom! :) Egyszerűen hihetetlen mennyire jó, h ők mindenben mellettem vannak! Csodálatos emberek! És sokat kaptam tőlük, rájuk bármikor számíthatok. :) Ez melegséggel önti el a szívemet, sosem lesz elég időm, h megköszönjem Nekik ezt.
És nem! Még az a tudat sem vígasztal, h fent vannak Pesten a barátaim, és vár rám a közös party, a munka... :D Én akkor is itthon akarok lenni... :( Hjaaj! :(
Nah sebaj, egy tuti! Azért fogok dolgozni, h minél többet lehessek itthon-itthon! :P
Közben rájöttem ma arra, h bombasztikus nővé válsz (köszönöm a bókot ;)), ha vörösek a körmeid, és arra is, h igenis vannak olyan férfiak, akik egyből észreveszik, és megdicsérik, ha fodrásznál vtál! :$ ;) Zoey, nagyon jó volt, h láttalak ma, h taliztunk! :) Köszönöm a mai csevejt! :) De ahogy már beszéltünk róla... szombatonként fogunk tudni találkozni Pesten! Jáhúúú! ;) De akkor se akarok holnap reggel visszamenniiiii! :D

Ahw, na jó... :P picit azért mégis! Ugyanis óriási bulinak nézünk elébe szombaton! A legfontosabbakkal! ;))) Yesssss! ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat