Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Maac naplója


Muffiii [19916 AL], gazdája Maac
2012-12-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/19916
2012-12-05

...igen. Mert néha megtörik, mert néha kicsit összetörik s elgurul, mert néha kicsit elveszti a fényét, mert néha kicsit... kicsit eltűnik, ill. nem is el, hanem csak el akar tűnni - és akkor. Na, akkor, és ott, összeroskad. Mert ember. Mert lény. És mert bizony, néha nehéz.
Az élet nem habostorta - örülsz mi?, "Nemes derék férfiú"? ...de ha ilyen csodálatos családja van az embernek, akik vele vannak még akkor is, ha messze vannak tőle, fantasztikus érzés! Az pedig már csak hab a tortán, hogy mennyien vannak velem, akkor is ha kicsit összezördülnek a fellegek az egyetemen. Sok az ügy, sok a megoldásra váró feladat. Munka és tanulás, másik munka, szóval na. Igen, néha sok. De teher alatt nő a pálma, és bár 14 vizsga, meg beadandó, és mókuskerék, de mindig vannak olyanok mellettem, akikre lehet számítani. Köszönöm a páromnak, aki mosolyt csal az arcomra (nap, mint nap:)), ha a szám picit lefelé húz. Mert Ő, sose adja fel, h kihúzzon a gödörből, ha épp megcsúsznék a szélén. Vannak barátaim - mint mindenkinek -, de olyan jó érzés az, hogy olyanok, akik nem hagynak békén, amíg nem találkoznak velem, csak azért, hogy felvidítsanak... pedig nem történt semmi, csak néha van, h az embernek sok lesz, mert nő, mert hormonok, mert csak. És mindezeken túl csodás csoporttársaim vannak, akik addig piszkálnak, amíg hagyom a fenébe az igazságtalanság miatt érzett bánatomat. A munkatársak, főnökök is tünemények, tudják, h gáz ez az időszak nekem, inkább hazaküldenek, h nyugodtan készüljek, amire csak kell, a munka megvár, ők szeretettel várnak, ha tudok, menjek.
A sulira visszatérve egy-két "drágának" üzenném, hogy bár lehet benyalással el lehet érni vmit, én akkor is büszke vok arra, h nekem anélkül fog menni! :P És nem egy ötös fog azzá tenni, akivé akarok válni. Na! Álmaimat úgysem adom fel. Ha belegebedek se. Nah jó... azt azért nem! ;) A görcsösség nem megoldás, de a lemondás az hiba már!
Szóval... köszönöm Nektek! Köszönöm, h ismerhetlek Titeket, h velem vagytok, akkor is, ha picit nehéz, akkor is ha jó, ha feladnám, de nem hagyjátok, és erőt küldtök, na meg csokit. :D
Tehát... én csak nagyon-nagyon köszönöm!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat