Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Maac naplója


Muffiii [19916 AL], gazdája Maac
2012-12-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/19916
2012-12-25

A legszebb Karácsony! Tökéletes ünnepi menü, közös fadíszítés hugival, anyáékkal, nővéremékkel és férjével:), papával nagy nevetések, beszélgetés, milkás szaloncukrozás, este közös filmezés.... a 3D tévénken! ;) Fuh, annyira vagesz, imádom!:D Édesnek még nem szóltam róla, de örülni fog Ő is! :) Főleg, h most már a szobámban is van tévé, szóval reggel nézhetünk meséket. :) Ma meglepem Debrecenben, azt hiszi,h egyedül fogja várni a buszt, hát... nem! :D Azt a félórát is együtt ütjük el! Hihetetlen. :) Szeptember elején költöztünk össze, de most ez a 3 nap egymás nélkül telt el, és alig bírtuk ki... :( Tényleg az elejétől kell érezned, és ha érzed, nem tévedsz. Soha senki sem tudna megingatni és ez fantasztikus érzés! Fantasztikus, h van nekem, h lehetünk egymásnak. :) Minden nap ünnep mellette! :) És most, h értesültem vmiről, ...ez is csak megerősített ebben, és egyre biztosabb is vagyok benne! :) (L)
Azért jó tudni, h megérkeztél, révbe értél, h a világban most már jó helyen vagy! Soha nem engedem el ezt a pasit, Ő kell! Örökre! :)
Ps.: Jah ajándékok?! Anyáékat Omega koncertjeggyel leptem meg Kincsemmel, fúúúú úgy örültek! :) Ez volt Anycim álma, a Gyöngyhajú lány, élőben. :) Huginak masnis pénztárcát vettünk, nővéreméknek meg spirálos gyümölccsel töltött gyümitálat. :)
H én miket kaptam? Ezüst, lila! :P, ékszerszettet nővéreméktől, ahw! Perfect! Hugitól sminkcuccokat és szexi rövid mini szoknyát, anyciméktól pedig szövetgatyát, hosszú csillagos nyakláncot, egy meseszép selyem felsőt, valamint egy gyönyörűséges, üzletasszonyos szürke zakót (imádoooom) - megvan a szilveszteri szettem is :P
Szóval... rengeteg szépet és jó dolgot kaptam, el se hiszem. :) Du. pedig Édesnek adom oda a kis ajándékát, jaj remélem örülni fog neki, és jók is lesznek rá! Az is amit én vettem, meg amit szüleimtől kap. :)

>>> Most pedig iráááány a családi JENGA! :D :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat