Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Maac naplója


Muffiii [19916 AL], gazdája Maac
2010-01-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/19916
2010-01-07

"Düh, méreg, utálat...milyen szavak vannak még erre? Vagy inkább egy vicc az egész? Ilyen már a mesében sincs... "
(részlet Diám naplójából..) Megsiratott.. Vagyis, úgyis olvasod: megsirattál.. Annyira drága vagy, és annyira szeretem, h ennyire szeretsz.. :) Tudod.. azért sem adom fel. Ha beledöglök is, ha megszakadok, ha elvesztem a fél fülemet (jajj.. :D azt inkább ne :D) Szóval, nem állhat az utamba ez a senkiházi fószer! Megmutatom neki.. Csak ne félnék annyira attól, h nem fog menni.. Olyan sírhatnékom van, semmi kedvem semmihez. Az ilyen emberek (ember az ilyen?) elveszik az életkedvemet a tanulástól. Én sem értem miért jó, ha 60ból, 60 bukik. Sosem fogom megérteni... És van egy rossz hírem: a keddi vizsgám is karó lesz. Ugyanis aznap még jog, ill., pszicho is lesz. Aztán du.-ra mint egy hulla, se energiám, se kedvem nem lesz koncentrálni ennél az elmebetegnél... pfff, eszembe jutott a komm.tech. :S :( Jajj, miért csinálja ezt? És a közgáz tanár? 12 feladat, 10 perc idő... Elmebetegek. Nem akarom itt hagyni a sulit, három /nem mondanám tanárnak/ miatt. Aaaannyira fáj. Gyűlölöm az igazságtalanságot, azt, h ők, mert tanárok mindent megtehetnek, belénk rúghatnak... és hasraütésszerűen osztályozhatnak. Bocsi Diám, de nekem még mindig fáj a komm.tech.. Nem is az, hanem amit akkor ott, velem művelt. Úgy látszik ez a sors... Szenvedni, akarni kell, s talán lesz eredménye. De az a baj, h már ebben sem hiszek. :'( Vmi csodának kellene történnie, mert.. ez a 2010-es év.. megfázással indult (még mindig nem vok százas...) és ezek a vizsgák.. Kikészítenek teljesen. De nem szabad feladnom.. Most nem lehet. :( S, ilyen a felsőoktatás. Ez már nem gimnázium. Itt a tanár, már bármit megtehet veled. Undorítóóóóóóóóó! :@ Felrobbanok!
Azért egyet tudj Kabalám: ha el is megyek Debrecenbe, az nem lesz nagy távolság. (Jucum s köztem sem az :)) S, nem foglak elfelejteni! Bolond lány! ;) Hisz Debrecenben is szükség van Kabalá(m)ra, nem de? :) Bárhogy is alakuljon, "dm 4ever", és ehhez tartjuk magunkat!
Apropó: Bobyt még mindig nem kaptam vissza, most már elegeeeeeeeeeeeeeem van... :( Utálom. A szervizeseket is. Wááááááááááááá!


Ui.: undorító, szemét patkányok vannak a Földön! Én ilyet még nem láttam.. Büdös kölyök, biciklivel követett, elhagyott, beszólt.., majd a sarkon, bevárt, és amikor odaértem heves önkielégítést produkált.. Wleee! Undorító! Komolyan.. H milyen mocskos disznókat hord hátán Hh.! Imádok itt élni! (Mondjuk ez részben igaz, mert a mi környékünk a központ, és ez a legjobb hely.. de amíg hazaérek a vasútállomástól... Nos, az idegrendszert teszi próbára. (Meg néha lehet az életedet is.) A vicc, h apa mindig kijön értem, épp ezek miatt. De ma du. végeztem, fél4 táján, akkor még mki dolgozott, és még sötét se volt! Mégis.. mik vannak! Szánalmas!

Nah lépek zzZZZZzzz, hnap - azaz ma a jog vár rám, utána meg a pszicho.. Hurrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat