Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Maac naplója


Muffiii [19916 AL], gazdája Maac
2007.07.30.-08.14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/19916
2007.07.30.-08.14.

Hazajöttem.. :((((((((( Vissza akarok menni.. :P Hu.. gyerkőcök, ezalatt a sok idő alatt annyi mindent csináltam, h azt sem tudom, h hol kezdjem.. :D Mondjuk a legelején.. :P
Először is, nagyon jóóóó volt!!!! Mondjuk ez a nagyon jó, kicsit sem tükrözi azt, h mennyire remek nyaralásom volt! :)
Először is júli 30-án vonatra ültem, és végig bámult egy őrült pasas, aki enyhén "ügyes" csellel megszerezte a telefonszámomat.. :S Leült mellém -sajnos, ráadásul, ő szedte le a csomagjaimat is, és Piciszivem pont akkor késett, így addig azzal a hülye csávóval "kellett" lennem... Úgy féltem.. Aztán hál'istennek le tudtam rázni, de úgy megijedtem, h az nem igaz.. :( Szerencsére Kicsim jött is, bár késve, de iszonyú volt az a negyed óra.. :( Aztán ott sírtam Picim karjaiban. :( Annyira megijedtem, le se tudtam rázni, elképesztő, h már az IC-n is ilyen hülye, discos, rámászós f***-ok vannak.. :(
Na.. de utána jó volt minden! :))) Elmentünk sétálni, meg megnéztük a Bazilikát, hu.. nagyon jól éreztem magam! :))) Aztán kedden nem volt túl jó idő, így a Balaton mindig tolódott.. :( Fene vigye el.. :@ De, meg kell hagyni, h nem jöttünk ki belőle rosszul.. ;) Na folytatom.. :) Szóval kedden családi videókat néztünk, meg remie-ztünk, meg döglődtünk.. :D
Szerdán még mindig nem voltunk a Balatonnál (:@) de elmentünk úszni egyet, ami tiszta jó volt.. :) Csütörtökön a városban sétáltunk, meg vettünk jégkrémet, ami most kivételesen nem volt romlott :D. Péntekre terveztük, h lemegyünk Balatonkenesére, de hívott Márti néni, h a házban csőtörés van, így nem tudunk lemenni.. :S Hu.. lettünk olyan idegbetegek, h azért mentem fel eredetileg, h fürödjünk, és ha az idő engedné, akkor a házzal vannak gondok.. :@ Mi pedig, még emléxem is, h fél7-kor felkeltünk, de aztán nem mentünk le a Balatonra aznap sem.. :( Így filmeket néztünk.. :))) Hu.. Rengeteg filmet megnéztünk, de még mindig vannak tartalékon.. :D Szóval a filmek:
Shiloh a csavargó kutya I. II. -> aranyos, kedves film :), Joe és a vulkán -> so-so, Szerelem hullámhosszán -> nem rossz film.. ;), Jégkorszak -> hát ez cuki.. :), Repülj velem -> ez gyönyörű, nagyon szééééééép ;), Szerelem hálójában -> romantikus, habár kicsit fura a története, Állítsátok meg Terézanyut -> hát.. ezt nem minősíteném.. :S, Only you -> ez a legjobbbbbbb! ;))))))) De még hátravan az Angyalok városa.. ;) Nos hétvégén csak filmeket néztünk, közben jégkrémet ettünk, vagy remie-ztünk.. :) Vasárnap elmentünk a Margitszigetre, játszottunk a játszótéren, újra gyerekek lettünk, önfeledten nevettünk és játszottunk, áááááhhhh annyira jó volt! :), sétáltunk, és gyönyörködtünk a város fényeiben.. ;) Aztán késő este (22:00 körül) felmentünk a Gellért-hg.-re.. :) Hu.. de klassz volt ott lenni! :) Nagyon szép volt az a nap is.. ;) Még aznap este kitaláltuk, h másnap: hétfőn, ha szakad, ha fúj, ha közbejön bármi, akkor is, de egy napra csak lemegyünk mi, és a család Balatonra.. :) Zamárdira mentünk, és ohh.. de klassz is volt.. :))))) Életem legszebb napja volt aug. 6.!!! ;) És még is csak meg tudtuk valósítani a Balcsit! :))) Annyira jó volt.. Még fagyi kelyhet is ettünk, meg lángost, meg öszenyomós szenyót.. :D Hu.. jó sokat vtunk a vízben, és mennyit játszottunk.. :D Na, meg PAMELA!!! :DD Míg élek, mindig emlegetni fogom.. :D Fantasztikus volt! ;)
Aztán aug.7-én, anyáék jöttek értem, de előtte még volt egy közös ebéd.. :) Ez annyira megható és szép volt! A két család együtt.. ;) Gyertyák az asztalon, négy fogásos ebéd.. :) Ráadásul akkor volt Picim nagyszüleinek a 42. házassági évfordulója, így ünnepelhettünk is.. :) Írtam is egy levelet nekik, de lelkükre kötöttem, h csak este olvassák el.. :) Aztán mi tovább mentünk Balatonkenesére.. :)
Aug.7.-aug.14-ig T-COM B.kenesei szállodájában vtunk.. :)))))) Meseszép, gyönyörű volt a szállónk.. ;) Ráadásul mi a főépületben vtunk, ahol a szobáinknak a terasza a Balatonra nézett.. :)
A kaja?! Huuuu... ISTENI volt.. ;))))) Rengeteg választék, svédasztalos reggeli, minden étkezés után desszert, és hu.. tényleg nagyon fincsi volt! :)
A szállodának van mindene.. :) Először is egy hatalmas udvara, ahol Mini-golfoztunk, ping-pongoztunk, fürödtünk a Balcsiban.. :), hál'istennek minden nap tudtunk, na jó.. egyszer esett az eső, de akkor a wellness-be mentünk, és ott úsztunk, meg pezsgőfürdőztünk, valamint gőz-szaunáztunk és kneipp-terápiáztunk is.. ;) Volt egy olyan reggel, amikor 6-kor keltem, és lementem a wellnessbe úszni.. Isteni volt! :) Aztán voltunk bowling-ozni, kenuztunk -> ez marha jóóóóó volt!, vízi-bicikliztünk, kerti sakkoztunk, habár életemben először sakkoztam, de nagyon élveztem :D, kártyáztunk, és tök soxor nyertem :D :P, tollasoztunk :), elmentünk sétálni, megnéztük a kikötőt, elmentünk a kilátóhoz is, persze akkor utolért minket az eső.. :D, de így legalább viccesebb volt :D, akkor elmentünk még Balatonfűzfőre is, ahol BOB-oztunk.. :) Marha nagy volt!!! :DDD :))))) Hu.. fantasztikusan éreztem magam, egyik nap sem volt egy olyan perc sem, amikor unatkozhattam.. :)))) Néztem filmet is a Szitakötőt, hu.. ezt meg kell néznie mkinek, mert meseszép film!, meg a Végső állomást is láttam, ahol egy-két jelenetnél majd'bexartam :D. Visszafele elmentünk Veszprémbe, ahol szétnéztünk, meg egy kis hegyet is másztunk.. :) Voltunk fent a várban, meg az Óvárosban is, megtekintettük az Érseki-palotát is valamint a Székesegyházat is.. :)
Szóval mindent végiggondolva nagyon jól éreztem magam, életem egyik legszebb nyaralása volt ez a két hét! =)

Tegnap kipakoltunk meg egész nap csak mostunk.. :D Aztán hamarosan Kicsim névnapja.. :) Holnap megyek ajándékot venni neki, aztán 18-a körül jön hozzánk.. :))))

Na puuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssz!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat