Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Whatsername naplója


Themeee [298180 AL], gazdája Whatsername
Búcsú

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/298180
Búcsú

Helló!
Mint látjátok, a napi a bejegyzésem címe:Búcsú. Elbúcsuzom tevéimtől, mert nyaralni megyek kb.1 hétre! Azt hitted örökre szól? Óte kis buta! Bolond lennék megválni a tevéimtől örökre!!! Attol még nyugodtan IRJÁL LEVELET, mitől elutazom! Csak nem fogok rögtön válaszolni! A válasz (ha késve is) 1000%!!!

Ma éjjel, (vagy inkább tegnap éjjel? Na mind2) nem tudtam aludni! Tegnap este lefeküdtem kb10-10.30-kor, és nem tudtam elaludni! Szörnyen meleg volt! Alig bírtam ki! Pedig este volt! Forgolódtam az ágyamban, nem bírtam aludni! Reggel(ez már ma) 7 óra pár perckor végre, kimehettem reggelizni! Nem tom mért nem tudtam aludni! Na mid2... Ma reggel én vigyáztam a hugomra(meg magamra) mert a szüleimnek dolga volt. Csak fél max 1 órát voltunk egyedül. Nem mértem az időt, azt ne kérdezd pontosan mennyi ideig tartott! Ma délelőtt, elmentem a könyvtárba, a Guliverért. A Sherloch Holmest vissza kellett vinnem. (hogy őszinte legyek, most hogy visszavittem úgy érzem már vége, pedig még le kell fordítanom Angolra az olvasónaplót). Ha valaki nem tudná miről van szó: Angolvól olvasónaplót kell írnom, persze Angolul, A Sherlocs Holmes a Sátán kutyája, és a 4 Guliver amit most nem sorolok el. A Sherlocs Holmes kész (a magyar jegyzet), már csak a 4 guliver van hátra amit kivettem a könyvtárból(ezt már korábban is írtam) A 4 Guliver egy könyvben van,de az oltári vastag!!! Leviszem magammal a telkünkre, ott is fogom olvasni. Ha már a könyvtártémánál tartunk, a WITCH könyvet (az Idő hálója 4:A főnix rendje) Június 2.-áig vissza kell vinnem, úgyhogy ezt is leviszem megemmal! (Te aki olvasod -e sorokat és szereted a WITCH-et ÍRJ! Remek téma lenne ha levelezünk! De ha nem szereted akkor is IRHATSZ!!!) Végre eszembe jutott a fényképezőgép!!! (Eddig mindig elfelejtettem bepakolni)
Azt hogy mien lessz a délutánom, ne kérdezd, nemtom ide leírni, mert a telkünkön leszek! Azthiszem, a következő bejegyzésem(ami kék lessz!) hosszúra sikeredik majd! Mivel a telkünkön nincs net,:( azthiszem csak 1 hét múlva írok ide ismét!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat