Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Whatsername naplója


Themeee [298180 AL], gazdája Whatsername
Mondatverseny

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/298180
Mondatverseny

(¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> MONDATVERSENY<-.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯)

||2010 Január 7.||

A TTK karavánban sokszor rendeznek mondatversenyt.

Ennek a lényege, hogy a megadott öt különböző szó, illetve ragozott alakjaik felhasználásával kell egy épkézláb mondatot alkotni. A versenyen én is részt vettem.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Remélem aki nevezett nem haragszik hogy bemásoltam ide a naplómba amit alkotott ^.^
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ezek a szavak voltak megadva:
________________________
krumplifőzelék, mosógép, kiskanál, egerészni, kopasz

Gondolkozz, te mit tudnál kihozni ebből?

Ezek a megoldások érkeztek:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(beküldési sorrendben:)

- Én éppen kiskanállal ettem a krumplifőzeléket,miközben a kopasz macskám éppen a mosógépben egerészett.
Napsugár12 [6461 AL]

- Kopaszka ahogy hazajött az egerészésből megette a krumplifőzeléket de a kiskanállal mindig leette a pólóját ezért berakta a mosógépbe.
Röfcsi [261844 AL]

-Én, vagyis Kopasz Dóra elmentem egy étterembe enni krumplifőzeléket, de út közben megálltam egerészni, de mikor az étteremben elkezdtem enni az ebédemet a kiskanalammal leettem a nadrágom, ígyhát nem maradt más választásom betettem a mosógépbe.
Tevus baby [177562 AL]

-Kopasz Cirmi imád egerészni és mindig zavar ha eszem a kedvenc ételemet, a krumplifőzeléket a kiskanalammal, és mivel mindig megzavar folyamatosan megy a mosógép, hiszem állandóan leeszem magam.
Lady F@nni [247179 AL]

- A kínai kopasz macskám kijött a konyhába egerészni miközben ettem a krumplifőzelékem és úgy megijedtem tőle,hogy elejtettem a kiskanalam és miközben vettem föl,rámborult a mosógépből frissen kiszedett ruha.
Demona [281985 AL]

- A kopasz macskám egerészés közben, a kiskanálban megbotolva kiborította a krumplifőzeléket és a kedvenc plédje mehetett a mosógépbe.
szuzii. [42379 AL]

- Ebédkor a kiskanalammal turkáltam a krumplifőzelékben, miközben a macskámat Cirmit aki épp most végzett az egerészéssel a tarkopasz apukám véletlenül berakta a mosógépbe!
Viky teve [298180 AL] - Ez lennék én ^^

- A kistesóm kiskanállal ette a krumplifőzeléket, majd elment egerészni, a kopasz nagybácsikám pedig a mosógépet szerelte.
Gumicuki [56276 AL]

- A mosógép mögül kibújt cicám egerészni kezdett, de közben beleesett a krumplifőzelékbe, ezért a kiskanállal próbálta meg levakarni magáról a főzeléket, közben a kopasz kisegere elmenekült.
Gotfrid [310937 AL]

remélem még nem unod van pár :D

- A mosógépet elindítottam, amíg megáll a gép addig ebédelni, kezdem kruplifőzeleket, mivel nem volt más hát kiskanállal. Egy pillant múlva azt vettem észre, hogy a kopasz macskám egerészni indult
anita74 [79622 AL]

- Nyugodtan eszem a krumplifőzeléket amit a suliba adnak ebédre, egyszer csak a kiskanalammal kiöntöm a főzeléket a pólómra, ezért sajnos piszkos lett és mikor végeztem elindulok hazafelé, de meglátok egy kopasz embert aki a macskáját egerészésre használja, ám az a pali az apukám, akit megszólítok, hogy indítsa el a mosógépet, mert ki szeretném mosni a leevett ruhámat, mivel az a kedvencem.
baluton [166553 AL]

- Miközben a krumplifőzeléket ettem kiskanállal észrevettem, hogy a mosógép mögül előbújik a cicám és egerészik, erre elkaptam és megvakarta a kopasz fejét.
* megvakartam
Púpos Karina01 [92702 AL]

- Anya főzött ebédre krumplifőzeléket,de mivel a nagykanalak eltüntek,kiskanállal ettem,eközben ő figyelte a mosógépet a kopasz macskám pedig bement a kamrába egerészni.
TTK teve [157997 AL]

- Vacsorára krumplifőzelék volt és kiskanállal kellett enni mivel eltört a nagykanál de én a kopasz macskámat néztem mivel ment egerészni és leettem magam és a pólóm mehetett a mosógépbe.
pityikke07 [94406 AL]

- Anyukám beteg lett, ezért megbízott, hogy főzzek krumplifőzeléket (amit kiskanállal ettünk, mert nem mosogattam el), de miközben főztem, megérkezett az apukám, aki kopaszra levágatta a haját, és én a nagy nevetés közben nem figyeltem az ételre, és rám borult, így ráadásul a mosógépbe be kellett tennem, aztán mehettem a macskámmal egerészni, ugyanis egy egér volt a pincében, de a macskám csak velem mert lejönni...
Böff [285558 AL]

Még bírd egy kicsit :D

- Egy kiskanállal kóstoltam meg a krumplifőzeléket ami a gázon rotyogott,miközben a ruháimat mostam ki a mosógéppel és egyszercsak hátraugrottam rémületemben,mert egy kopasz kisegér szaladt átt előttem,ígyhát a mosás után lett még egy programom,mégpedig,hogy neki kellett állnom egerészni...:)))
^^,Mimiike^.^ [304366 AL]

- Miközben kiskanállal lapátoltam számba a krumplifőzeléket, eszembe jutott, hogy még be kell kapcsolnom a mosógépet. Ekkor arra lettem figyelmes, hogy valami mozog, a macskám már rögtön ugrott is, én már tudtam mi az, ezt szokta csinálni a cicám ha elkezd egerészni..éspedig pár perc múlva ott volt a mancsa mellett egy fogva tartott, kopasz kisegér.. :)
b.göööörl [217112 AL]

És az utolsó variáció:

- Egy kopasz macska egerészni akart és amikor meg fogta az egeret jól ki is mosta a mosógéppel,majd utána meg ette az egeret a krumplifőzelékkel egy kiskanál használata nélkül.
edit

Nos ennyi variáció érkezett. A tiéd mi lett volna?

Viky teve



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat