Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Whatsername naplója


Themeee [298180 AL], gazdája Whatsername
megadta a tevenevet,jelszót? aha

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/298180
megadta a tevenevet,jelszót? aha

Hy
Nézegettem a hirdetéseket és láttam egyet: "tevenev és tevenev1, jelszavuk 123456! én búcsúzom tőlük!" És tényleg az! Nekem nem kellenek a tevék da akkor is! Az üzifalat mindenki látja! És ha egy gonosz vki ellopja? Valaki bemegy hozzájuk,és elküldi magának a datijajit? Erre nemgondol a voltgazdi? Hogy mik vannak...

Mi történt ma?
Némród esküvője megvolt! (Púpos Fricivel) Cseteltünk egy csomót,aztán meg levelztünk is,aztán kaptam tőle 3 datit,meg egy bonbont,meg egy imádlak szivet. A 3 datiból egyet azé adott me küldenem kellett neki virágot. Aztán elvált tőlem! Rögtön az esküvőnk után... (Aztnemtom hogy ez az esküvő minek vot de vot. Nem azé me utána el is vált,hanem azé me semmi értelme. A egész anyibó ált hogy, igen meg igen, meg elötte valami süket duma)

Azé vát el tőlem mert vot egy barátnője pIRAMIS akinek van egy férje Szittya teve. Púpos Frici mindig is bukott Szittyára. pIRAMIS elvált Szittyától... Hát most Szittya sszabad lett ezért engem elhajítot mint egy lejárt lemezt...
Hát most pIRAMIS felesége. Egyépkét Frici is ajálotta pIRAMISt.
Tom hogy bonyolult én is alig értettem meg... Ez a Némród tevémmel történt. De nyertem rajta 2 datit! És pIRAMIS is küldött ajándékot. Egy atót.

ÉS AMI JÓ!
Ma csetetem az uncsitessal! Küdött üzit h fenn vót a cseten,csak én nem vótam fenn... De végüis gyosan viszaírtam hogy menyen fe me én is fönn leszek, azt sikerült! (Me edig sose sikerüt egyy időbe fönn lenni a cseten) Összevisza dumátunk privibe! Tök cool vót!

Na szal mára ennyi!
Hy by



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat