Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Krisztina naplója


zseléke [128367 AL], gazdája Krisztina
ballagás...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128367
ballagás...

Sziasztok!

Hát vége...8 év és vége =(
Elballagtam. Szombat óta nem vagyunk egy osztály a 8/b-vel. Volt ott minden ami kell...
(persze a reggel is jól indult. pont az orrunk előtt ment el a troli, vártunk rá negyed órát. közben engem várt a fodrászcsaj. Végül aztán odaértünk, 10 perces késéssel. Megcsinálta a hajamat...hát az valami csodaszép lett!! Konyt szerűség de valami gyönyörű. Gyöngyökkel, csillámporral, meg mindennel ami volt. Aztán még öltözködés, smink, mindennek tökéletesnek kellett lennie.
Először tök boldogok voltunk, nevetgéltünk meg minden, aztán - hozzám méltóan - a vonulásnál én kezdtem el először bőgni. Jó, oké. Annyi virágot kaptam, hogy a közepe fele már el sem bírtam, odaadtam egyet az egyik osztálytársamnak. Volt nálam egy csokor, ami 15 szál fehér rózsából állt (15 éves vok és a fehér rózsa a kedvencem). Lementünk az udvarra és ott meghallgattuk az igazgatónő beszédét meg ilyenek. Én mondtam a német búcsúbeszédet, a legjobb barátnőm, Feli pedig a magyart =) (róla írtam régebben, hogy csúnyán összevesztünk. Hát mostmár kibékültünk) Nagyon jó érzés volt ott állni mindenki előtt és mikrofonba beszélni 8 év után.
Aztán tájokoztatva lettünk, hogy nagyon nagy szó, hogy most ballagunk, mert jövőre az iskola teljesen fel lesz újítva és a szomszédos iskolában lesz az oktatás.
Mi voltunk az utolsók, akik még a felújítatlan változatban ballagtunk. Jobb is így.
Később felmentünk az osztálytermünkbe és megkaptuk a biziket. Hát a központi után rosszabbra számítottam de végülis jó lett...4,4-es átlag. Az osztályfőnökünk - akiért nem lelkesedtünk annyira - is sírt. Fura volt, de hát 4 év mégis csak 4 év.
Ennyi volt nagyjából a ballagás. Mikor hazaértem...hát nem kevés idő volt kioperálni a hajamból a csattokat. A lakk miatt elég nehéz volt.

Jövőre új suli, új barátok, új tanárok.
Biztos jó lesz...meg ha majd 4 év múlva ballagok akkor addigra már tuti, hogy az új osztályom is nagyon a szívemhez fog nőni és ott is bőgök egy keveset a ballagáson.
Jajj, nagyon kiváncsi vagyok már a többiekre!!! =)

pusz!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat