Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Krisztina naplója


zseléke [128367 AL], gazdája Krisztina
2010-03-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128367
2010-03-07

Sziasztok!

Hát igen, 1 hónapja nem írtam ide, na de majd most :)
Annyi mindenre kellett a suliban készülni, hogy túl fáradt voltam hozzá, hogy írjak. Történelem prezentáció itt, nyelvtan TZ ott, német TZ meg amott (ez csak egy töredék) Totál leszívta ez a sok minden az agyamat. Remélem, hogy legalább ez a március picit nyugisabb lesz végre.

Na de akkor lássuk mi is történt velem az elmúlt egy hónapban:

Az egész pörgés a valentín nappal kezdődött, bár nekem semmi okom nem volt valentín napozni, hiszen nincs kivel. Így maradtak a barátok, akik szintén így állnak fiú-téren. :) Beültünk a TV elé és megnéztük a Csúf igazság című filmet. Valentín napra tökéletes...és végre barátokkal!!!

Aztááán kb. másnap kiderült a suliban, hogy megint indul a tőzsdejáték meg az országos csapatverseny. Namármost kaptam 2 osztálytársammal az alkalmon és beneveztünk, merthogy a tőzsde-játékot szeretjük (mivel tavaly is csináltuk, de akkor csak egyéniben). Azóta mikor kicsengetnek csak a csíkot lehet látni utánunk (vagyis leginkább utánam) mert egyenesen a könyvtárban futunk és tőőőzsdeee. =) Már csak egy hét van hátra belőle és nekem kevés kell már csak ahhoz, hogy bekerüljek egyéniben az országos top20-ba. A csapat...azt meg majd meglátjuk-

Nézzük tovább: osztálytársam meghívott magához ilyen pizsiparty/ házibuli szerűségre. Nem mondanám egyiknek sem, mert nem ittuk magunkat részegre, de nem is volt a hajunk 2 copf-ban. Egyik osztálytársam bealudt az egyik horror alatt amit néztünk...vicces volt, mert úgy aludt, hogy a lába az ágyon, a feje a matracon (amin mi is aludtunk volna olyan 4 óra körül). Ki kellett húzni alóla a matracot...de felkelt. De ígyis jót nevettünk. =) Nagyon jól éreztem magam.

Ilyenek, mint ez a ottalvós buli az osztálytársamnál meg a valentín nap...na ilyenek miatt éltem túl a töri TZ-t meg hasonlókat.

Nagyjából ennyi ami említésre méltó, a márciustól többet várok szórakozás szempontjából! :)

Legyen már nyááár!...és még csak most lett tavasz. Olyan jó lesz Görörgországban meg majd táborban a barátokkal. Jah igen...ez az ami még említésre méltó. Megyek anyuval nyáron Görörgországba. És megnézzük Athént meg Delphoi-t meg ilyeneket. Jajj de várom már! (és nem ciki anyuval menni, mert szeretem :))

Ja és egy hét múlva startol a Forma1 véégree!

Na most ennyi, lehet, hogy átállok a havi naplóírásra,mert így többet tudok írni.

pusz
K.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat