Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Krisztina naplója


zseléke [128367 AL], gazdája Krisztina
2010-04-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128367
2010-04-06

Sziasztok!

Azt hiszem, hogy jót tesz nekem ez az egy havonta írkálás, bár egy hete már úgy beírtam volna a naplóba, de aztán gondoltam, hogy majd inkább a tavaszi szünet végén. :) Így is lett, és így legalább már a szünetről is tudok írni.
Na de kezdjük az elején:

A múltkori naplóba említettem, hogy részt vettem egyéniben és csapatban is egy közgazdasági tanulmányi versenyen. Egyéniben ugye tőzsdejáték volt és hát 17 lettem. Országos 17. Olyan büszke voltam magamra... =) Jövőre már a top3 a cél!
Aztááán ugye a csapatverseny. 9. helyen zártunk a tesztek és a tőzsdejáték után, de mivel egy iskolából csak egy csapat juthatott tovább, így bekerültünk a hat közé 3. helyen. Innentől persze már a top3 volt a cél, mivel ott pénznyereményről is szó van...és nem párezer forintól. Eljött a március 27-e és elindultunk a vesenyre. Aránylag összeöltöztünk és még névjegykártyánk is volt...nekünk egyedül :) Az első forduló a döntőn kérdésekből állt, ahol húzásos sorsolás után mi kezdtünk, de így legalább még minden kérdést választhattunk amit akartunk (nem tudtuk a kérdéseket, csak a kategóriás és a nehézségi szintet). Itt toronymagasan elsők lettünk. A második forduló prezentáció volt, ahol 2-ok lettünk, és így pontegyenlőség alakult ki köztünk és egy másik csapat között. Az volt a szabály, hogy az a csapat nyer, aki a 2. fordulóban erősebb volt. És így lettünk másodikak. De ez is nagyon jó, csapatszinten 200.000 Ft-t nyertünk és ebből 40.000 Ft járt mindenkinek fejenként. Már nemsokára meg is kapjuk és akkor lehet menni vásárolniiii :)

Akkor a szünet: Úgy volt, hogy egyik nap megyek vásárolni és utána megyek le egy barátnőmmel egy közös barátnőnkhöz Érdre, ottaludni. Aztán változott a terv az utolsó percekben úgyhogy vitáztünk egy keveset. Egy pali már nézett az utcán, hogy mit veszekszek már annyit :). Vicces volt azért, de akkor nagyon ideges voltam, hogy miért kellett otthagyni engem egyedül. Na mind1 volt már végülis, akkor vártam a hétfőt, merthogy akkor meg ahhoz a barátnőmhöz mentem én és megint egy másik barátnőm, aki lement Érdre nélkülem. Na ez viszont már nagyon jól tellt!!! Ennél jobb húsvétot el sem tudtam volna képzelni. Annyit hülyéskedtünk...ezeket a képeket és videókat visszanézni x év múlva elég vicces lesz :) Együtt jártunk általánosba végig, imádom őket. Az egyikük egyébként tevézik is, a tevéje neve karácsonybaba [8472 AL].

És hát kb. ennyi...holnap már suli lesz és kezdhetek készülni az április 22-i matematika kisérettségire. De hát biztos jól sikerül mert hát miért ne :)

Na most ennyi, kihasználom a szünet utolsó óráit.

sziasztoooook



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat