Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Krisztina naplója


zseléke [128367 AL], gazdája Krisztina
2010-07-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128367
2010-07-12

Sziia =)

3 hónapja nem írtam ide, azt hiszem, hogy most itt az alkalom, hogy behozzam magam.

Ugye időközben a szünet is elkezdött, de oké, akkor kezdjük ott ahol abbahagytam. De ezt csak röviden, mert nyár van és nem suli-idő.

Szóóval írtam arról a versenyről, ahol a csapattal 2.-ok lettünk. Hát nem keveset kellett várni a pénzre de több, mint 1 hónap után végre megérkezett. Bevásároltam nyárra :) Neonsárga felső, rövidgatyó stb...:)

Akkor írtam a matek kisérettségiről is. 3-as lett de végülis az sem olyan rossz, úgyhogy nem szomorkodtam rajta túl sokat. A bizim is jó lett 4,7-es átlaggal azthiszem nincs okom panaszra. És a jó eredmény miatt kaptam az ofő kislányától egy nagyon cukor könyvjelzőt.

Na és akkor elkezdődött a nyár:

Mire való a nyár?! Hát találkozni a ritkán látott barátokkal. Ezt az alkalmat kihasználva szinte egy napot sem töltöttem itthon, mert szinte minden nap mentem valahova barátokkal.
Jujjjj, westend asztalihoki (L) Imádoooom!!
Egyik nap mentem volna Tücsivel mozizni vodafone-kedden de végülis csak egy kaparósorsjegyet és kaját vettünk magunknak. Na de majd ha kijön a Harry Potter novemberben...akkor aztán muszáj lesz moziba menni!

Aztán jött a szülinapom. 17 lettem :) Egy év és legálisan is ihatok majd ^^ Nem mintha az a nagy piás lennék...
A szülinapom után egy nappal mentem el a nagymamámmal vásárolni. Vettünk nekem egy dvd-t és egy könyvet meg parfümöt de azt azt Anyával használjuk közösen.

Aztáááán 5-én elmentem táborozni Velencére.
A táborba, ahova már 6 vagy 7 éve járok, és amit imádok.
Ez még rímelt is :)

A táboros embereket, az újakat és a régieket is imádom!
Minden tábornak van egy alapsztorija és eköré épülnek csoportfoglalkozások. Idén a Ludas Matyi volt a téma és a mi csapatunk krimit kapott, krimiként kellett feldolgozni. Volt ott minden...füves keresztapa, szerető, maffia, Monk...A szerető az én voltam xD
Nekünk is volt 2 nap rossz, esős időnk, mint szinte mindenhol, de ezenkívül minden tökéletes volt. Az utolsó napokban már nagyon-nagyon meleg volt, nehéz volt elviselni.
Lovaskocsiztunk, hajókáztunk meg minden. Volt méta is...meg kell hagyni, hogy sokkal jobb, mint tesiórán :) Egyik este volt vetélkedő és a jutalom az volt, hogy a "pontokat" be lehetett váltani különböző szolgáltatásokra néhány táboros embernél. Én voltam masszázson (isteni volt) és jósláson buliból. 102 évig fogok élni és az utolsó éveimet gazdagságban és boldogságban élet le, egyszer pedig megnyerem a lottót ^^
Aztáán egyik este volt bátorságpróba. Nagyon jó volt, elkezdtük az erdőben énekelni a "ballag már a vén diák"-ot :)
Próbáltunk gyorsan végezni, mivel pont akkor este pont vb meccs volt és persze nézni akartuk. A második félidőt láttuk is egy pizza társaságában.
A Velencei-tó egy picit hidegebb volt, mint amilyennek lennie kellett volna, de így is lehetett benne fürdeni, bár én sokszor inkább a láblógatást választottam a parton egy 3dl-es jégkása társaságában. Olyan jó voolt. Ahw, nem akartam hazajönni. Persze barnultam is rendesen. Jól is jött mert már magamhoz képest hófehérkének éreztem magam.

Utolsó előtti nap még beleejtettem a régi fényképezőmet a vízbe. Remek...remélem azért még működni fog, mert a képeket máshogy nem tudom feltenni a gépre mert nincs nagyobb adapterem az olvasóhoz, sem másom, ahova olyan kártya való.

Utolsó nap rendeltünk egy óriás görög pizzát és egy normál kaliforniait, mire kiderült, hogy az utolsó napi portya jutalmaként minden szoba kap négyesével egy óráis pizzát. Utolsó nap jóllaktunk xD. Aznap volt még tábortüzes éneklés meg ilyenek.

Ami rossz volt, az az volt, hogy egy hétig minden reggel és este vajaskenyeret ettünk és szalámit. Már herótunk volt tőle :) :S
Szinte minden évben új szakács van, eddig a minőséggel volt a gond, most pedig a mennyiséggel. Kevés volt eléggé...

Aztán vasárnap elindultunk haza a vonattal. Egy év múlva megint megyek :)

Hát ennyi történt nagyjából eddig, most pár nap pihi itthon aztán jövőhéten indulok Görögországba Anyával. Tengeeeeer (L)

pusza
K.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat