Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Krisztina naplója


zseléke [128367 AL], gazdája Krisztina
2010-01-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128367
2010-01-09

Sziasztok!

Hát megint eltelt másfél év, mióta utoljára írtam ide. Elég régóta ellaposodtam itt és csak úgy vagyok, egyszerűen nem élvezem a tevézést. Mostanában viszont 2× annyit járok fel, mint szoktam. Ez talán annak is köszönhető, hogy újra beindult a karaván, amelyiknek tagja vagyok. Ez a TeveBirodalom Tevéi nevet viseli, és mindenkinek csak ajánlani tudom. Na ennyi volt a reklám.
Most pedig azt hiszem, összekéne foglalnom az elmúlt időszakot viszonylag röviden.
Na akkor rajta:
Ott hagytam abba, hogy elballagtam. Azóta már 10.-be járok, sikerült beilleszkedni az új iskolába és még jóbarátokat is szereztem. Tavaly februárban túl voltam az első osztálytalálkozómon. Hát...nem egészen olyan volt, mint amilyennek lennie kéne. Nem hiába mondják, hogy "találkozunk 4 év múlva". Senki nem volt kíváncsi a másikra. Monjduk az is igaz, hogy igazán jó osztályközösségünk sohasem volt. 8.-ban...talán. 3 lánnyal (11-en voltunk az osztályban) rendeszeresen találkozunk, ez így megmaradt.
Aztááán: vége lett a 9.-nek. Aránylag jól zártam 4,6-os átlaggal. Ez a suli tulajdonképpen német kétnyelvű gimi, de én a kétnyelvű gazdasági szakközép részébe járok. Nincs bajom a gimnáziumokkal, csak nem óhajtottam évekig kémiát meg ilyeneket tanulni. Nagyon sok egyéb érdekességet megtanultam, mint pl. a gépírást és az önismereti elméleteket.
Jött a nyár. Ilyen jó nyaram még nem volt! Nem volt semmi a fiúkkal, de hát miért is csak attól lehetne klassz?
5. éve voltam táborozni nagyjából ugyanazokkal. Nagyon szeretem azt a közösséget! Meg hát sok időt töltöttem nyáron barátokkal amúgy is. Voltam dolgozni volt osztálytársammal. Ilyen borítékolós szerűséget csináltunk. Jobbra számítottam, egyedül biztos rossz lett volna csinálni, de így még élveztem is.
Aztán már itt is volt a szeptember. Ekkor tudtam meg, hogy 2 osztálytársam megbukott a pótvizsgákon...azóta ez az év tart, és mindjárt itt a félév.

Na itt be is fejezem, mert mennem kéne töri TZ-re tanulni.

pusza

u.i.: Nemrég végigolvastam a naplómban minden bejegyzést. Olyanokat nevettem rajta. Teljesen más voltam az elején még. Jó mondjuk az 6 évvel ezelőtt volt, de akkor is =)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat