Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Manó naplója


Hópárduc [223741 AL], gazdája Manó
2008-07-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/223741
2008-07-19

Nyilas
Az állatöv 9, jegye a Nyilas. A Nap november 23-december22 között halad át ezen a jegyen. A Nyilas ősi ábrázolása: alul ló, felül íját feszítő, Napot célzó ember, -utal a jegy természetére. Az állati rész a földhöz, az anyaghoz kötött, az emberi rész fantaszta, hiszen a Napot célozza.Ebből úgy látszik, mintha a Nyilas ember életének célja a nagy távolságok legyőzése, áthidalása lenne.

Jelleg: Tűz
Harmonikus szín: kárminvörös és világoskék
Szerencsenap: csütörtök
Drágakő: Zafír és türkiz ékszerek Szerencseszám: 6 és 3
Virág: liliom, százszorszép, begónia, szegfű
Uralkodó bolygó: Jupiter
Szerelmes: Kos, Oroszlán, Ikrek

Tüzes, lendületes, energikus, kötetlen, szétáradó, mozgékony, kezdeményező. Őszinte, nagyvonalú, jóindulatú, emberszerető.

Nyílt, becsületes, törvénytisztelő. Derűs, optimista, könnyen lelkesedő, Idealista. Szabadságszerető, rendkívül erős benne a függetlenségi vágy.

Mint kettős jegynek gyakran két foglalkozása van, vagy hivatást változtat. Gyakori a filozófiai, a vallási, vagy a jogi érdeklődés. Szeret utazni, vonzzák a nagy távlatok, az idegen kultúrák, fizikai és szellemi értelemben egyaránt. Érdeklődő, szívesen tanul, ehhez azonban nem mindig elég kitartó. A szerelemben is tüzes, hajlamos a párhuzamos kapcsolatokra. Rossz esetben lobbanékony, türelmetlen, felelőtlen, felszínes, szétszórt, megbízhatatlan, csapongó, lusta, nem kitartó, öntelt, fantaszta, álmodozó, irreális, gyakorlatiatlan, túlzó.


Békeszerető, tisztességtudó, intuitív, jóakaratú, derűs, gyorsan haragvó, gyorsan békülő, nyílt, független, szabadságszerető, vállalkozó kedvű, széles látókörű, kettős természetű, túlhajszolt, heves, féltékeny. Ezt az embert a lelkesedés hajtja. Döntéseit emelkedett hangulati érzés kíséri. Belső, magasabb énnek, magasabb követelménynek akar megfelelni, ami táplálkozhat vallásos ihletből vagy elvi meggyőződésből. A rendkívüli érdekli. Mindig túllát azon, ami van, a hétköznapin, mert azt nézi, aminek lennie kell, vagy lennie kellene.
Ha célja, vágya megvalósíthatónak látszik, mindent ki tud hozni magából. Nem szereti, ha gyámkodnak fölötte, egyéniségének, személyiségének megfelelően szűkebb vagy tágabb, de szabad mozgástérre van szüksége. Ha bizalmatlanságot érez maga iránt vagy becsapják, akkor toporzékol, vagy belebetegszik. Erősen tud dacolni, ha küzdőtérre kényszerítik. A nagyon alacsony színvonalú vagy erkölcsileg kisiklott Nyilas típusúaknál ezek a tulajdonságok szélhámosságba vagy hamis pátoszba, üres pózolásba csúsznak át. A Nyilas típusú ember optimizmusa szinte elnyűhetetlen. És ez szerencséje is, sok bajon, nehézségen átsegíti. A problémákat, ahol lehet, békés úton rendezi el. A hódítási és a kalandvágy szintén jellemző tulajdonsága. Mindenben a nagyság utáni vágy fejeződik ki.


Legjellemzőbb tulajdonságai: széles látókörű, vidám természetű, szívélyes modorú, szellemes, energikus, tele van természetes energiával. Élvezi a független életet. Derűs, barátságos modora vonzza az embereket. Egyenes és szókimondó, elég gyakran fejezi ki tetszését és nemtetszését. Ez utóbbit olykor olyan nyersen, hogy megbántja vele az embereket. Ezt nem rosszindulatról, sokkal inkább őszinteségéről teszi. Rossztulajdonságai közé tartozik az is, hogy nincs időérzéke. Mindig mindenhonnan elkésik. Bármennyire szeretne ezen változtatni, bizony nagy erőfeszítések árán se igen sikerül. Bármit képes megtenni azért, hogy kibújjon a felelősség alól, amelyet terhesnek tart.


Optimista, szabadságra és függetlenségre vágyó, aki állandóan új tapasztalatokat és célokat keres. Ha nem hisz valamiben, akkor képtelen bármit is tenni az ügy érdekében. Nagyvonalú és joviális, nehezen viseli a hétköznapok rutinját, a "földi" korlátokat. Gyakran filozofikus természetű, foglalkoztatja az élet értelme, a vallás, az ezotéria. Nagyon szórakoztató tud lenni, nem csak kitűnő humora miatt, hanem azért is, mert született színész. Olykor fanatikus, türelmetlen és rebellis, de sosem haragtartó. Előfordul vele, hogy túllő a célon, és "le kell hozni" a valóság szintjére. Barátságos, szeret társalkodni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat