Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Manó naplója


Hópárduc [223741 AL], gazdája Manó
2008-07-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/223741
2008-07-20

Hold a skorpióban
Szenvedélyes, szélsőséges érzelmű egyén. Egyszer fenn, egyszer lenn. Tomboló érzelmi viharokra, féltékenységre hajlamos. A legodaadóbb és a legkegyetlenebb. Szenvedélye vonzza az embereket szeszélye megijeszti őket. Kifejezetten érdeklődik az okkultizmus irányába, olykor mélabús, filozofikus.

Mély, bölcs és következetes személyiség képét idézed. Életfeladatod, hogy a valóságban is beteljesítsd ezt az énképet. Gyakran vagy kritikus önmagaddal, és csak néha elfogadó, de mindig a lelked tartod szem előtt, mint a mélység és komolyság mércéjét. Erkölcsi mércéd kizárólag a legmagasabb és legáltalánosabb elvek szerint állítod fel: lehet, hogy angyali természetté válsz, lehet, hogy nem. Ám a folyamat elején az ördög gyermeke vagy, aki akár a pokol pereméig is követi ösztöneit.

A legszélsőségesebb, legellentmondásosabb típus. Jó esetben mély érzésű, emberszerető az életet tisztelő, szenvedélyes, szívós, kitartó, energikus, megbízható, titoktartó.

Gyakran karizmatikus kisugárzással rendelkezik. Óriási akaraterő, regenerálódó képesség jellemzi. Lelkileg azonban rendkívül érzékeny, sérülékeny.

Kutató hajlamú, vonzzák a rejtélyek, minden titkot fel akar tárni, ő maga azonban nem adja ki könnyen titkait. Erre a típusra mondják, hogy szinte belelát az ember veséjébe. Mélyreható gondolkodás, jó szellemi képességek jellemzik. Gyakori a vallási, ezoterikus érdeklődés. Önfeláldozó, a családjáért minden áldozatra képes, ugyanakkor hajlamos uralkodni felettük. Érzéki, csábító típus, a szerelemben is érvényesül hatalmas energiája. Rossz esetben önző, sértődékeny, bizalmatlan, kíméletlen, kegyetlen, félelmet keltő, bosszúálló, birtokló, erőszakos, zsarnoki, hidegen számító, manipuláló, önhitt, csökönyös, mániákus, önpusztító. A legféltékenyebb típus.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat