Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

B... naplója


Ms. SunShine :D [11192 AL], gazdája B...
18.fejezet:Önduma

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/11192
18.fejezet:Önduma

Hallottam minden egyes szót, de hang nem jött ki a torkomon. Láttam minden egyes mozdulatot, de szemeim nem akartak. Éreztem minden ütést és fájdalmat, de nem itt jártam. Az eszem és a lelkem kikapcsolt. Életemben először utáltam azt, hogy elköltöztünk és, hogy barátaim nem rakhattam el egy ki táskába és nem hozhattam magammal őket.
Igen, pont egy hónapja költöztünk el. Akkor milyen jó volt, hisz minden új az iskola, tanárok, diákok, barátok. De most már úgy érzem jobb lenne elmenni. Csak felpakolni és itt hagyni csapot-papot.
Most mindenkiben felmerül a kérdés,miért? Van rá válasz, és lehet, hogy nem megfelelő mégis ez az. Ma is szokásosan busszal mentem suliba, és ma is Dee elkerült, ahogy az utóbbi két hétben tette, ma is egyedül ültem matekon, és ma is kikészültem. Könnyebb eljátszani a dolgokat, mint komolyan venni. Az az ember aki azt mondja "szóval nem lehet verni"-hazudik. Miért? Most hogy esne ha azt mondanák te szőke menj már innen? Ugye? Nos én csak a védőpajzsom vettem elő és beszöktem a női WC-be,
Ismertetném az előzményeket: A cicababa állomány megint piszkált és én nem is törődtem velük, de amikor megláttam, hogy Daniel az egyikkel dumál szíven szúrt. ezért elszaladtam és mivel nem figyeltem oda felbuktam.
Tudom béna vagyok, kiskorom óta egyértelmű.
A WC sarkába ültem és elmélyedten ábrándoztam, közben észre sem vettem, hogy könnyeim potyognak, a szemem ég, a fejem pedig egyre jobban fáj. Igazatok van ez a Daniel ügy nem ok a sírásra, de hogy ezek a hülyék miatt nincs barátom, szerintem ez ok.
Elképzeltem, hogy én és Daniel egy mezőn sétálunk és azt meséli, hogy imád. Igen, ez is igaz, BELEZÚGTAM. De fülig. Nem tehetek róla, és ő sem. Mondjuk részben tehet...
És épp ekkor egy férfi tornacsukát leltem a szemeimmel. Aztán leült mellém és dumált. Majd mondta, hogy vegyem le a kezem a fejemről, és én megtettem.
-Te jó Isten, neked vérzik a fejed!-Kiáltotta én pedig pánikba estem.
Segített elmenni az iskolaorvoshoz és meg is várt. Nem volt nagy gond, csak ahogy elterültem biztos bevertem a fejem. És most következik: Mit tett Rosie még egyedül volt?
Íme:Reméltem elsülyedek és meghalok, szörnyű kínok között, de ez nem történt meg.
Az orvos hazaküldött azzal, hogy pihenjek és keveset mozogjak, de ha netán fájna a fejem okvetlenül menjek be a kórházba.
Én ezt betartottam, és most itthon fekszem és magamban éneklem: You belong with me....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat