Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

B... naplója


Ms. SunShine :D [11192 AL], gazdája B...
21.fejezet:Ó, én marha! Daniel

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/11192
21.fejezet:Ó, én marha! Daniel

Igen, ez most Daniel szemszögéből van leírva...Remélem tetszeni fog:)
Ez az utolsó óra. Kint gyönyörű napsütés van, de én itt bent döglök a korhadt, sötét teremben és próbálom a fejembe verni a hülye matek képleteket. Kit érdekelnek a háromszögeknek képletei. Jut eszembe ma akartam átmenni Ro-hoz, megnézni hogy van. Az utóbbi időben nem sokat beszéltünk.... Valami jó okot kéne kitalálni,de mit?...
...
Épp elkészültem, na majd most bevágódom, ő a nyakamba ugrik és mindent megbeszélünk. Épp a cipőmet húztam már amikor csöngettek. Tudtam, hogy Karien keres, állítólag halálosan szeretem, de nekem eddig nem szól róla senki, nem ártana templomba járni... Állítólag, ott a nyanyák mindent tudnak...Hehe. Na de mindegy is, most mit tegyek? Ha ajtót nyitok, nyalizik, pontosabban nyáladzik majd itt nekem, az meg nem tenne jó a totál frankón belőtt sérómnak. Meg hát a tök jó illatú dezodoromnak sem tenne jót az ő "márkás" parfümje. Szinte csak a rózsaszín felhő hiányzik utána...
-Látlak, Dan drága nyiss ajtót. kérleeeeeek! Dany -maci!
-Ó, hogy a mennykő szakadna rád!-Mormoltam magamban és sietősen a kilincs után nyúltam, de aztán a zseniális agyamba bekapcsolt a kislámpa.
Kinyitottam az ajtót, kiléptem lesöpörtem a nadrágom, bezártam az ajtót, Karien felé fordultam és csak ennyit mondtam:
-Karien!
Azzal otthagytam, had süljön az áldott Nap melegébe...
Az ajtójuk elé értem és épp csöngetni akartam, mikor rájöttem, hogy nyitva hagyták az ajtót. Mikor beléptem csak Hoppert és Ro-t láttam, Hopper épp kétségbeesetten élesztgette az éppen ájult Ro-t. Nagyon megijedtem és elküldtem Hopi-t, Hip-Hop-ozzon már el innen. Nagy nehezen felemetem Rosiet és bevittem a szobájába, nem volt szívem otthagyni egyedül, így a fotelt odatúrtam az ágy mellé és megfogtam kezét.
Milyen fura, érdekes arca van. Gyönyörű göndör fürtjei, és a napozástól enyhén barna bőre. A fején egy apró seb van, amit nem akkora esés okozta, mégis most ájultan fekszik. Én pedig még csak most látogatom meg. Szép ki barát vagyok, mit ne mondjak?!
Te jó ég, milyen hideg a keze! Beszaladtam a fürdőbe megvizeztem egy törölközőt és a fejére tekertem.
Észre sem vettem és felébredt, nem mondtam semmit ő sem. Csak föléje hajoltam és megcsókoltam, azzal bevörösödtem felkaptam a kabátom és csak ennyit mondtam:
-Mennem kell!-Azzal kisiettem a házból.

U.i: Írjatok, már valamit, mert kezdek megijedni! Ja és ajánlom mindenkinek ezt a számot: Kelly Clarckson: Because of you. =)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat