Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
jokis inditas!

Mar megint elhanyagoltam a naplom.. nem tudom milyen indittatasbol, de megprobalom ujra elkezdeni.. ha nem is erek vele semmit, legalabb magamat szorakoztatom ;)
Mirol is kezdjek.. mondjuk a mai napomrol.. kellemes fizika TZ, amire egy mukkot nem tanultam, es a feszultseget ugy magyaraztam meg, "ataramlott toltes vegzett munkaja", hogy a tanarnom haja kifog hullani ;) Nemsokkal utana egy meg kellemesebb kemia ropdoga, a suli HaziSarkanyaval. Indokolatlanul lelettem -szepszoval- baszva, merthogy miertnem figyelek, mikor nemis en bontottam a rendet. Fogta magat, bedurcizott es nem mondta el tulajdonkeppen melyik csoportba is vagyok es hogy mi is az elso kerdesem.. utolag persze adott ra masfel percet, hogy hatha annyi odo alatt letudom kormolni azt a 800 tulajdonsagat annak a szegeny klornak. Talan ha gepelnem kellett volna, konnyebb lett volna ;)
Aztan a DOK-os (Gyk: Diak Onkormanyzat) tanarno rambizta a jovohet hetfore kituzott nyolcadikos evfolyambuli szervezeset, amibe persze bele lett volna a hetedik evfolyam is, aminek nehanyan nem orultek es ugy jottek nekem mint valami Dozsa Gyorgy-fele felkelesben a parasztok a nemeseknek.. Kicsit elment a kedvem az egesztol, de aztan megiscsak ottlesznek azok a hetedikesek, akarki akarmit mondd ;) Ja, es ugyebar kaja-pia-zene biztositasa, ugy, hogy mindenkinek jo legyen.. Arrol nem is beszelve, hogy 3-tol 6-ig van a buli, ugyhogy ha meg bemelegito jatekot is akarok szervezni, akkor bele kell huznom :)
Kivanj(atok, ha esetleg tobben is olvasnatok amit persze ketlek) nekem sok sikert, most lepek jatszani. ;)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat