Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
rokonlátogatás

Ma megyünk mamámhoz. Itt van 20 perce, szomszéd kisvárosban. Mondhatom, örülök neki.. persze-persze, szeretem az öreglányt, de szegény hisztis.. na jó, melyik vénasszony nem, dehát nekem vékonyak az idegszálaim ;)
Ahogy bejegyeztem eme sorokat, írt valaki [32090 AL], hogy bizony az Ő mamája nem hisztis, hanem MENŐŐŐ. :)) Nekem miért nem lehet egy menő mamám? ;)

A tegnapi napom a pihenés jegyében telt, egész nap lustiztam és tévéztem.. néztem a sok marha filmet, amit minden karácsonykor leadnak.. így már vagy 100x végignéztem a Kutyám, Jerry Leet vagy épp a Talpig zűrbent.. :) Bár a Talpig zűrben 3 elég erőltetett volt.. az nemtetszett. :(
Ma a Grincsre leszek kíváncsi, azt még sose láttam, pedig mindig terveztem, hogy megnézem.. na most itt az ideje.. persze ha visszaérünk a mamától :)

Ezzel a hüje MSN-nel meg már a hóbakancsom is televan!
Apropó, hóbakancs.. miért nincs hó? Hm?? Hé, ott fent! Calaki gondoskodhatna már igazán róla!!
Ha már a valóságban nem esik a hó, virtuálisan eshet. Kaptam kedvenc Nővéremtől [14351 AL] egy hóestét imitáló programot. Nagyon édes, szállingózik itt a fekete hátteremen a sok apró pötty.. megtelepszik az ablakok fejlécén.. meg mindenhol, ahol csak lehet. Mellé még kaptam egy másik ismerősömtől karácsonyi fényeket, körbe a monitoromon égnek a kis égők. Tiszta jó ;)

No. Hazaértünk mamától.
Ahogy odaértünk, elkezdődött a "pukkanásig-tömjük-a-családot" akció. Volt ott minden, ami szemnek-szájnak-kéznek ingere.. Bevallom nekem is inkább csak a szemem kívánta őket, egy kis leves után már tettem fel a kezem, hogy köszönöm, de nem kérnék többet.. Csupán 3 órát maradtunk, de pont elég is volt. A kajcsi után bevonultunk a szobába és kezdődött a panaszóra. Elmesélte minden gondját, mi meg csak ültünk és hallgattunk. Én meg persze szokás szerint az ágyba vetettem magam és pihiztem. Úgy egy óra múlva felébredtem (persze aztmondtam, hogy csak a szemem volt csukva, addig figyeltem), aztán mutogattam a mama mögül apának, hogy menjünk már.. Na aztán valahogy elhatároztuk, hogy akkor mi megyünk.. Ellátott elemorzsiával hazulra is bőven, mondván Ő egyedül úgyse eszi meg.. Na mindegy, egy heti kajánk megvan. :)
Nemsokára megyek, nézem A grincset. Addig pasziánszozok egyet ;)

Ja, és az ügyes kíváncsiskodó kiscicáim egy óvatlan pillanatban a nyakamba borították a karácsonyfát.. :) Egy percre elfordultam és máris rosszalkodtak :)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat