Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Lusta Disznóóó

Épp a suliból írok.
Tegnap este sokat aludtam.. délután 4 körül lefeküdtem, este tízkor felkeltem megnézni a Stigmatát, majd visszafeküdtem és ma reggel hétig fel se ébredtem.
Lusta disznyó vagyok.. elfelejtettem megcsinálni az angol levelező verseny feladatait, holnapra kell leadnom, hibátlanul, készen.. Igaz, hogy van egy csapattársam is, osztálytársam, Nóri, de Ő is elfelejtette.. hogy ebből mi lesz, azt nem tudom.
Gábor Dénes Emlékverseny feladataim készen vannak, tegnap megcsináltuk őket, ma meg már postázzuk is. Azzal legalább nem lesz gond..
Ja, és valószínű nem lesz mégse Tankcsapda koncert holnap, a jegyek állítólag már elfogytak, én hüje nem vettem meg előre.. Na mindegy, egy koncin úgyis voltam novemberben, ami elég jól sikerült, úgyhogy nem panaszkodok ;)
Hirtelen nem tudok többet írni, amint hazaértem majd folytatom a beszámolót.

Na itthonvagyok. Igazán nem sok mindent tudok írni.. Megnéztük ma a Dzsungel könyve végét szolfézsórám, dobtanárom meg nem jelzett vissza az órával kapcsolatban, úgyhogy ma nem mentem, és holnap se megyek (ha anya enged Pestre, mert még az se biztos..)
A "jó" kémia TZ-ről kiderült, hogy hármas. Ami a magában nem jó.. de elnézve az osztályátlagot.. kb. 3 db hármas lett. Lehetett volna jobb is.. na nembaj, a négyes az meglesz félévkor.. :)
Az angol levelezőt elég jól megcsináltuk a suliban, úgyhogy 6. óra végén le is adtam az érintett tanárnőnek.
Ja, és rájöttem, hogy reggelente tök nehezen tudom kinyitni a fogkrémes tubust. Állandóan a fogammal nyitom ki, vagy a fogkrémet az elejébe passzírozom, és úgy fordítom el a tetejét.. de csak az utóbbi pár napban.. hogy mitől lehet ez, az jó kérdés.. senki nem használja azt rajtam kívül, és én se szoktam erősen becsavarni.
Múlt héten ugye voltam fent Pesten.. és eszembejutott, hogy láttam egy apukát a kedves gyermekével.. egy bájos kis fia volt. Olyan jól eljátszottak ott mindenki előtt, öröm volt nézni. Eldugta a srác játékát, Ő elkezte keresni, belecsempészte a kölyök kapucniába, akkor onnan elővarázsolta, szóval nagyon édesek voltak. :)
Ez csak úgy eszembejutott..
Megnéztem ma a holnapi karácsonyi műsor főpróbáját (mert ugyebár ha utazhatok akkor nem leszek ott a műsoron). Elég aranyos lesz, bááár.. láttam már jobbat is (remélem illetékes nem olvassa)
Meg mennem kellett volna ma könyvtárba is, de az elmaradt, mert ugye a műsor kicsit elhúzodott.
Ja és még a hajamat is meg akartam csináltatni anyával.. és áá, nem akarja!! Bosszantó. ;)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat