Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
rövid péntek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
rövid péntek

Ez a nap gyorsan eltelt.
Igazán nem is tudok mit írni. Holnap nem megyek suliba (mert ugye kötelező munkanap), hanem hajnalban utazok fel chatfocira. Kicsit punnyadt most a hangulat a foci előtt, máskor jobban hajráznak meg szurkolnak az emberek, de talán a télnek köszönhető. Én azért várom, mint minden chatfocit. Jó szórakozás. :)
Apának eszébejutott, hogy az elkövetkezendő héten kólát akar inni. Volt egy futásom a Tescoba.. ja és közölte, hogy siessek, mert a rántott sajt csak melegen jóóó. Úgyhogy rekordidő alatt, kb. 15 perc alatt jártam meg a Teljesen Elbaszott Selejtes Cuccok Osztályát. Ráadásul hazafele egy-egy kezemben 4-4 liter kóla volt.
Töriből feleltem. Tegnap írtunk dogát a Hitleri Németországból, de aki nem akart az ma felelhetett. Elfelejtettem tanulni, így óra elején kikéreckedtem a folyóra, ledobtam magam és tanultam. Hát kicsit se néztek hülyének a tanárok, ott ülök a fal mellett, a homlokom megtámasztottam a két kezemmel és tátogtam ;) 15 perc alatt megtanultam, 3 perc alatt lefeleltem (ötösre), majd 1 perc alatt elfelejtettem az egészet :)
Majd írok beszámolót a hétvégémről, hogy mikor azt nem tudom, majd ha géphez jutok. ;)
Kellemes hétvégét (Nektek is!) :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat