Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
a tűfóbiás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
a tűfóbiás

Kaptunk ma szurit a suliban..
Múlt héten már előre szóltak, nekem valahogy mégis kiment a fejemből. Mikor jött a csajszi, hogy 9:25-re menjünk, elkékültem és pánikolni kezdtem..
Először megkérdezte, hogy van-e valakinek allergiája valamilyen gyógyszerre, én benyögtem, hogy rosszul tűröm az injekciót, nem lehetne-e valami plusz érzéstelenítőt kapnom?!
Behívott, mondta, hogy lehetek első. Megtörölgette a vállam, ráfújt olyan (gyanítom) érzéstelenítőt, megkérdezte: "mit kell nekem mondanod?" Az őszinte meglepődés tükröződött az arcomon.. ilyet szólok: "nemtudom, mit kéne?" ..de már éreztem is a kis hegyes cuccost a vállamban..
Nagy meglepődésemre nem fájt.. ebben az évben már kaptunk két szurit ha jól emlékszem, azoknál mindig csörgött a könnyem, nem azért mert fájt (na jó legutolsó alkalommal kicsit igen, mert befeszítettem és elrántottam a karom), hanem azért, mert rossz érzés.. a kis hegyes valami.. inkább vágnának meg, azt jobban viselném..
A lényeg, hogy nem fájt, és egy kis jóérzést kaptam ezzel a szurival :)
Ezentúl bátrabban fogok odaállni a doki elé. ;)

Az előbb gyerekmilliomost néztem Jakupcsek Gabival.. hát az a kis 11 éves beképzelt kissrác nemsemmi. No nem mondom, bátor, és némi ész is szorult bele, de hogy nagyképű, az száz..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat