Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
- IsTeNKiRáLy -

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
- IsTeNKiRáLy -

A tegnapi fizika négyes után már csak a mai töri ötös hiányott. :) Igaz, hogy rájött a tanci, hogy puskáztam, de valahogy sikerült leterelnem, mert nem feleltetett, simán befirkantotta a jobb jegyet. Mondjuk, nem is adhatott volna rosszabbat.. 7 ötösöm van, nincs más jegyem, erre ne akarjon már nekem négyest adni! ;)
Már csak a holnapi bioszórát kell túlélnem. Meg leszek kínozva, ugyanis tesiórán összebeszéltek ellenem osztálytársnőim, megkérték osztályfőnököm, hogy szadizzon. Tanulgatnom kell, ez világos. :)
Ma csinált apa somlói galuskát. Jó nagy "kondérba" készítette el a csokis maszlagot. Valahogy visszabújt belém a kislány, és fogtam magam, a végén ujjal (sőt, kézzel!) nyalogattam ki a maradékot a tálból :) Régen ezt csináltam.. :)
Olyan szép volt ma a zúzmarás-havas táj, hogy hajnalba nekem meg barátnőmnek le kellett mennünk fotóznunk egy csöppet, annyira jól nézett ki minden :) Persze az ujjaim jégcsappá fagytak közben, dehát az kit izgat :)
Meg vettünk CD-ket is, úgyhogy ideje lenne nekikezdenem a tavalyi ígérgetések beváltásának.
Dehát én ehhez LUSTA vagyok. Még az ülőmunkához is. :) Az utsó angol tételem is ki kéne dolgoznom.. Február 5. asszem a vizsga. Ja.. plusz aznap színház. Szóval nem tudom, hogy jön ez össze, de én akkor is megnézem a Csárdáskirálnyőt (asszem..) :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat