Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
újra itt

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
újra itt

Ahogy elnézem, elég rég írtam.
Pontosan szilveszter napján. Az az este, fergeteges volt. ;) Igaz, hogy a buliba indulás előtt 2 perccel úgy felhúzták az agyam, azthittem el se megyek.. egy kedves barátom segítségével összeszedtem magam és akkorrááát buliztunk ;) Az utsó trolival bementünk a városba, éjfélkor pezsgőbontás.. szereztünk arany és ezüst színű hajakat, azzal pörögtünk. Aztán sétálás haza, persze ez az egész kb. úgy 3 órát vett igénybe.. nagyon repült az idő éjfél után ;)
Az alvás is érdekes volt.. kb. volt 3 nagy ágy, de azon aggódtak, el fogunk-e férni rajta nyolcan :) Simán elfértünk, de kb. reggel hat volt mire elaludtunk, mindig jött valami hülyeség amin nevetni kellett :)))
Elsején nagyjából pihengettünk, az estét még egy kis hülyéskedéssel ott töltöttük, este film, utána alvás.. másnap délelőtt hazajöttem, itthon tovább aludtam.. annyit megcsináltam, hogy bepakoltam a másnapi sulis cuccom, persze fogalmam se volt, hogy milyen hét lesz, így bepakoltam mindkettő heti cuccot. Végülis B hét van,mint kiderült.
Első nap majdnem dogát írtunk, fizikából.. de csak megkértük a tanárnőt, ne legyen már velünk ijjen izééé.. holnap fogjuk megírni.. a hétfői anyaggal együtt.. :)
Matektanárnőnket jól megleptük.. hoztak pezsgőt.. azt nyomtuk a kezébe, miután ordítottunk egy hatalmas BÚÉKot :)) Az óra hátalevő részében olyan laza matek volt, hogy a tanárnő majd szétesett, össze-vissza hablatyolt, mi meg a pezsgőre fogtuk ;) (amit persze nem ivott meg még akkor..)
A mai matekon is elég szórakozott volt a tanárnő, úgyhogy megemlítettem, hogy talán becsapta reggel azt a pezsgőt.. :)
Reggel ki akartam bontani a fonott hajam, de nem volt elég időm rá, így a suliban kellett órák előtt megtennem.. vagyis, hogy segítséggel, magam mellé vontam egy barátnőm a wcbe, hogy segítseg.. igaz nem lettünk kész becsöngetésig, de sunyiban töriórán is bontogattam a maradék 3-4 tincset. Valami kegyetlenül nagy bozontom lett a sok fonástól, öcsém, úgy megbámulták, azthittem kiesik a szemük.. pedig szerintem nem is nagy.. az is bizonyítja, hogy alig látok ki belőle :)))
Nembaj, majd nemsoká megmosom, aztán anya újra befonja.. remélem.. jó lenne, úgy belejöttem ebbe a frizurába :))
Azthiszem mára ennyi elég.. ha feltöltöttem az akksikat, hozzácsapok az irományomhoz egy képet a sérómról. :)
Ja, és az angoltanárnőm kiadta a parancsot: péntekig meg kell csinálnom 3 tételt (mivel angolból vizsgázok), és az elsőt fel kell mondanom. Minimum mindegyiknek egyenként A/4-es lapnyinak kell lenni.. fasza. Teljesen kiábrándultam abból, hogy kéttannyelvűre menjek. Jó lesz nekem egy lazább is.. :)

Voilá, itt a kép.. ilyen-volt-ilyen-lett ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat