Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
esik a hóóóó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
esik a hóóóó

Itt vagyunk március elején, lassan közepén, és még mindig esik a hó.. Persze én ennek maximálisan örülök, de a környezetemben rosszul tűrik .. :)
Ma is megyek felvételizni, olyan suliba, amiről azt se tudom, hogy hol van. Megkértem 2 srácot, kísérjenek el.. visszafele már csak könnyebb.

Úúúúúúúúú, nem gondoltam, hogy ekkora balhé lesz a két sráccal!
Első húzása az volt P.-nek, hogy elkezdte keresni haverját, megtaláltuk az ebédlőben, (itt már morci voltam, mert sáros lett a nacóm), utána visszajöttük a fő épületbe, de még kétszer visszafordultunk különböző ott maradt cuccokért.
Utána nagy nehezen megtaláltuk a termet (szerencsére voltak egy páran..)
Volt a folyosón ilyen kis szekrényke, nem tudom mi a neve, üveg a tetején, vízszinten és kiállítottak benne dolgokat. A két srác ráül.. na mondom ennek nem lesz jó vége. Kb 5 perc múlva reccsen is az üveg, Ők beleesnek a "szekrénybe", majd rohannak mint a nyulak. Szóhoz nem jutottam.. Nézek körbe, mondják ott a többiek, hogy "gyere arrébb, nem mi voltunk.."
Ehh.. mondom jó. Rögtön rá fél percre behívtak (érdekes, senki nem hallotta a puffanást, csak a kint álló diákok), mesélek ott nagyban a "múltamról", mire benyit a dirihelyettes (utóbb tudtam meg), közli, hogy menjek vele, mert balhém van. A vizsgáztató tanárok mondták, hogy akkor köszönik, ennyi volt.. 'nyád mondom. Elbaktattam a tanárral, erre hoztak még 2 diákot, ők csak annyit láttak, ahogy amazok elrohantak.. Hm, király. Gyanús voltam énis..
Bementünk az irodába, elmondtam mit tudok, jegyzőkönybe vette, kinyomtatta, aláíratta velünk.. Azt mondta, szóljak a srácoknak, ha holnap nem mennek be rendezni, akkor kiküldik a sulinak a papírt, és majd lerendezzük ott.. Á mondom köszi inkább szólok nekik..
Buszon meg találkoztam velük. Mondtam, hogy sajnálom, hogy beköptem őket (tényleg így van..), de mást nem tehettem. Ott volt ráadásul a sulinkból még egy srác, aki tuti bemártott volna, ha letagadom..
Kicsit para volt.. :) Remélem nem lesz ebből komolyabb baj.. bár arról a suliról már le is mondhatok.. nem mintha oda akartam volna menni, utsó helyen jelöltem meg (persze azt kamuztam, első helyen van)..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat