Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
nem egy fényes nap..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
nem egy fényes nap..

Huh. Kezdtem ma azzal, hogy már fél nyolcra bementem a suliba, osztyálfőnökhöz, egyeztetésre. Erre háromnegyed körül beállít, én meg viccesen odamondtam neki, hogy "már 15 perce itt várok.." Felkapta a vizet, elkezdett ott osztani, hogy ne kérjem már számon meg mittudomén :) Mondom jólvan, nyugi :)
Aztán feleltem kettesre földrajzból. Egész jól ment az elején, szerintem hármas meg is lehetett volna. Ha tudom, hogy ennyi lesz, fel se állok felelni.. az óra hátralevő részében mozdulatlanul ültem, és gondolkoztam azon, hogy mekkora idióta vagyok. :)
Szünetben megint felhúzta az agyam valamelyik osztálytársam, már ott lapult a kis könnycsepp a szememben.. meglátta egy csaj, utána egy fél osztály a nyomomba eredt, hogy mibaj, miközben próbáltam megkeresni egy gyereket, akinek már egy hete kellett volna szólnom ;)
Következő óra angol, nem tanultam semmit, ráadásul próbafelvételi. Szerencsére a My Familyt húztam, abból meg könnyű volt összecsapni valamit.. Van vagy 4 tétel, amiről fogalmam sincs. Hétfőn vizsga.. Számtech az még oké, de angol.. késsz.
A szolfézst végigunatkoztuk, nem volt semmi feladat. Dob egész jó volt, holnap remélem sikeresen vizsgázok. :)
Asszem mára megint csak ennyi, a kedves régi ismerősöm pasziánszozni kíván.. :)

Elvert. 7:4-re kb. Pontosan nem tudom megmondani..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat