Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
"az elet szep"

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
"az elet szep"

Sikerult! Tuleltem a hetfoi napot. Amint latjatok, a keddit es a szerdait is.
Hetfo.. elso oran felvonultunk a fotolaborba, ott oltozkodtunk, az volt a buvohelyunk szunetekben, hogy meg ne lassanak bennunket, a Mikulast es harom kis segedjet. Mondhatom, jol nezhettunk ki.. arcunkon kis piros ruzzsal megrajzolt szivecskevel, az orrunk vege fekete szemceruzaval megszinezve. A Mikulasunk egy piszkafa volt, logott rajta a ruha, de edesen nezett azert ki a nagy szakallaval es a lencse nelkuli szemuvegeben ;)
A krampuszfarkamat aznap varrta meg anya.. csak nyugisan, mindent az utolso pillanatban! En mar hajnali otkor fentvoltam, mert reggel 6-kor mi meg a Tescoba mentunk bevasarolni az aznap delutani bulira. 8200 Ft-ot hagytunk ott, a kaja persze 1 ora alatt kifujt.
Na szoval a Mikulas bacsival korberohantunk 5 ora alatt az iskola 1-4 osztalyain. Voltak aranyos gyerekek, kis rajzokat, csokimikulasokat adtak nekunk, enekeltek, szavaltak stb. De! Volt egy olyan osztaly, ahova azt mondtam, en be se megyek.. bun rosszak voltak, uvotoloztek, rohogtek.. azthittem ott kepelem fel oket ;)
Poen kedveert 5. ora vegen bementunk a 3 nyolcadikos osztalyba is, angol/nemet orara.. na ott volt kaosz :) Ugyebar a Mikulas c-s gyerek volt, a 3 krampusz pedig 1 b-s, 1 c-s es 1 a-s lanybol allt. Minden osztalyban sult valamelyikunk ;) Azert jo volt. :)
Delutan.. visszaertem fel 3-ra, akkor mar elkezdtek a bepakolast.. a bufet en vallaltam el, ugyhogy ravettem a tobbieket, csinaljuk meg. Zene elkezdodott, semmi tanc, mindenki csak a WC-ben szepitkezik.. en nem vittem tulzasba, szokasos smink, meg egy fekete kisse atlatszo felso. Bemelegitesnek jatszottunk.. egy kis szajbol-szajba pattogatottkukorica, 40 cm-es szivoszallal szensavas bodza ivaszat.. Aranyos volt. Utana mar konnyebben beindult a tanc, de a zenere panaszkodtak. Mondom odamegyek a srachoz, Te figyelj mar, ezt meg ezt rakd be, mert ez uncsi.. hat vagy haromnegyed ora utan tette be. Nem tunt fel neki, hogy kiurult a folyoso, mert SZAR zene van.. ehh.. azert na, a vege fele mar elokerultek a jobb szamok is.. osszessegeben azt a visszajelzest kaptam, hogy jo volt a buli, ugyhogy most dagad a bucim, hogy szerveztem/tunk egy jo bulit ;) De legkozelebb en csinalom a zenet..
Ja es igen, egesz buli alatt 10 percet tancoltam, egesz vegig fel ala rohangaltam, hogy minden rendben legyen.. Olyan szep tancolo parokat lattam kozbe, hogy esku majdnem sirtam a vegen ;)))))
Este 9-kor elmentem aludni, olyan faradt voltam!
Nagyjabol ennyi a hetfomrol.
Ma elmentem a gatyamert, tok jo lett, delutan mar fel is vettem a suliba, es megdicsertek :) Nemsokara a masik gatyamnak is meg kell jonnie.
Hetvegen egy bizonyos chat bulijaba megyek.. ( ez itt a reklam helye ! Csevego ) Jo buli lesz :)
Jovoheten pedig.. naa? mi lesssz? hat Tankcsapda koncert 17-en! Az duplaolyan jo lesz. 18-an pedig egy masik chat chatfocija.. ( 2. reklam: Gyaloglo ) Azt megjobban fogom elvezni :)
Jo lesz a szunetem. Majd meselek. Rahagyom, tul sokat irtam. ;)
Kellemes napot!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat