Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
kellemes hétvége

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
kellemes hétvége

Vége a hétvégémnek. Sajnos. :)
Mint utólag megtudtam, a színházból hazamenő diákok megtanulhattak trolibuszt tolni, ugyanis az őket vivő járműnek defektet kapott a kereke (GYK: poén), így a sofőr kiszólt, hogy legyenek már szívesek megtolni egy kicsit azt a trolit. :) Aranyos, nem? :P Még jó, hogy én a pályaudvarra vilingerrel mentem :P
Pénteken aludtam egy nagyonjót, amire itthon nem igazán van példa, ismeretlen okból kifolyólag. Szombat reggel bementünk a városba egy nagyon kedves barátommal. Eredetileg nézelődni, de abból egy kiadós shoppingolás lett. Nem jöttünk haza üres kézzel, a kedves barátomnak köszönhetően, ezúton is köszönöm a sokszép ajándékot amiket kaptam Tőle. :)
Este chatbuli, annak a bizonyos Csevegő netnek a bulija. Már ha azt "bulinak" lehetett nevezni. Nem volt egy nagy durr, persze megérte elmenni a sok új arc miatt, akiknek ugyan a felére nem emlékszem, de majd idővel Rájuk is fogok emlékezni. Persze volt ott egy pár régi ismerős is.. Nekik különösen örültem. ;)
Hajnali 3 lehetett mire hazaértünk. Olyat, de ooolyan aludtam, hogy szerintem még horkoltam is! (ami persze nem igen szokásom..)
Másnap kb. 11 körül keltünk.. szintén be a városba, nézelődni.. amiből újfent vásárlás lett. :$
Alig értünk haza, nekem 5-kor ment a vonatom, úgy kapkodtunk.. félek, elfelejtettem valamit, és otthagytam. Bár úgyse fog az onnan elveszni. :)
Vonaton.. osztálytársamék nagyon hüjék voltak.. egy ideig együtt röhögtünk, mikor már kínosnak éreztem a megvető pillantásokat a kabinban, fogtam a kis mp3 lejátszóm és alukáltam egy kicsit. ;)
Annak külön storyja van, hogy miért utaztam osztálytársamékkal. Ha nem leszek rá lusta, leírom, mitmiértéshogyan volt ez. :)
8-kor hazaértem. Becsüccsentem ide. Azóta ittvagyok. Fél tizenegy. Holnap kémia TZ. Semmit se tudok. Kómás vagyok. Mit kómás? Hulla. Nem lesz elég időm kialudni magam, azt az egy napot (ami a háromból maradt) pedig sajna nem kérhetem ki, mert az kell jövőhétre, szombatra (ugyanis az munkanap). Dokihoz nem akarok menni, a múltkor halálos betegnek tettettem magam, nézett is rám érdekesen. Tudta, hogy kamuzok, ezért csak 2 napra írt ki.. Egyet igazolt a suli, az már 3, de még mindig volt 2 nap, amit anyunak kellett igazolnia. Drága volt az az egy hetes lógás. ;)
Légy jó mindhalálig első 4 fejezetét is el kéne olvasni.. és én még mindig itt ülök. Wáá! Robbantson ki innen valaki!! :)
Megyek chatelek egy kicsit. Kellemes napot!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat