Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
get movin' start livin'

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
get movin' start livin'

Tegnap estefele szóltak, hogy ismerősöm szülinapi bulijára kéne mennem.. hátőő.. jó, hogy szóltak hamar. Gyors összekaptam magam, aztán mentünk haverokkal.. egész jó volt, míg le nem léptünk a helyről. Először az ünnepelt lépett le, egy szó nélkül, durcisan.. a fél társaság utána, a másik fele egy másik szórakozó helyre. Félúton kicsit felpöccintették az agyam, úgyhogy ahogy leértünk a helyre, szóltam egyik havernak, ez nem jó így.. hazamegyek. Köszönés nélkül leléptem.. jókis hüsi estében hazasétáltam.. feleúton jártam, mikor kapok SMSt, hogy utánam indul haver, ha megvárom megvárom ha nem nem.. hüje lettem volna.. ott faggyak meg? :P Úgyhogy szépen egyedül hazabattyogtam és aludtam egy jóóótt.
Ma meg 11 körül felébredtem, 1 órát elkalandoztam mindenfélével, eszembejutott, hogy ma kori van.. megcsöriztem havert (tudni kell, hogy csörgetésnyi zsé van a kártyámon, és hogy a mikrofonom szar, tehát engem nem hallanak, csak én hallok..), Ő meg ír egy smst, hogy elindult értem, jöjjek le.. Á mondom, volt 10 percem, hogy összeszedjem magam (ami persze általában fél és háromnegyed órákat vesz igénybe jobb esetben). Ittis gyorsban öltöztem, haver már ott toporzékolt, hogy holvagyok már.. ;)
Egyébként a 39-es kori erősen felsértette a bal lábam (érdekes, csak azt..), úgyhogy most van egy fájós-viszketős vízhólyag a belső talpélemen.. A 40-es meg bizti nagy lenne, az azért nem lenne jó. Ki érti ezeket? :)
Asszem a mai storym annyi.. ja és még mindig nincs meg a 3 angol tételem holnapra, úgyhogy ez szopacs. Áááá, de utálom a sulit :/



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat