Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
MuSiC FoReVeR

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
MuSiC FoReVeR

Zeneeee mindhaláliiiiggg :)
Eljött megint a diszkós korszakom. Agyba-főbe töltögetem a legújabb dizsiszámokat, ma délelőtt is leszedtem egy csomót. Írtó jó, mikor hangfalra ki, és dübög a ház (persze heavy metal számokkal még élvezetesebb), a szomszéd meg nem győz átkopogni, hogy halkítsam már lejjeb ha lehet, mert nézni szeretné az aznapi részét az Esmeraldanak. Én meg visszakopogook, hogy hallottam, vettem, a hangerő marad. :)
Suliban első óránk infó volt. Szegény tanárnő.. tegnap ahogy eljöttem 7. óra elején, Ő utánam 10 perccel rohant el. Mint utólag megtudtuk ma, meghalt az édesapja. Szegény. Részvétem neki! :(
Így egész órán azt csináltunk amit akartunk. Én kockává untam a fejem, chatelni tudtam csak, semmi se volt, még MSN se. :)
Megszívattuk egyik osztálytársnőmet, a mellettem ülő srác kiadta neki magát valami szőke melítrozott hajú görög istennek, a csaj meg bevette, és várja a holnapi találkozást. Ő is szegényke. :))
Ma reggel szintén harapni lehetett a ködöt. A Tescoig nem láttam el.
Még valamikor tavaly érkezett egy olyan ajánlat, hogy mehetek ilyen anyanyelvi kommunikációs versenyre. Mondom hát izéé.. közölte tanárom, hogy nem indult még senki a sulinkból ezen a vetélkedőn.. Mondom jólvan, megpróbálom. Kedden közölte velem, hogy senki nem fog elkísérni (pedig ott van, hogy kísérő tanárra számítanak), egyedül kell mennem, ráadásul azt se tudom merre van az a suli.. meg mondta, hogy úgyse készültem rá.. könyörgök, hogy készüljek egy ilyen versenyre? Ahogy néztem a múlt éve feladatlapokat, nyelvtannal is eléggé összefügg.. állandósult szókapcsolatok.. vélemény nyilvánítás.. meg ilyenek vannak benne. Persze szóban is bizonyítanunk kell a rátermettségünk, úgyhogy az már cikibb. :) Mondjuk nem mintha kis nyuszi lennék élőben.. de úgy, hogy senkit nem ismerek. Ja, és csak egy gyerek nevezhet iskolánként..
Előnye, hogy 4. óra után hazajöhettem. Most itthon ülök, és nem tudok mit csinálni. Várom a kettő órát. ;)
Drukk-drukk magamnak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat