Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
flesss.. beekkk...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
flesss.. beekkk...

Mennék már el itthonról.. csak hívjon Peti..
Egyre kevesebbet chatelek és egyre ritkábban vagyok MSN-en. Vajon miért? Meguntam.. :)
Ahh, írtunk ma egy biosz röpdogát.. kapásból 20 kérdés.. de csak egy-egy szavas kérdések: csupasz idegvégződés.. gliasejt.. Fejtsd ki, mit tudsz róla.. 15 perc.. kellemes. Még jó, hogy előző órán tanulhattunk..
Miért találták ki a szombati sulit?! Miért nem lehet elfelejteni évente azt az egy napot a diákoknak?! Légyszii, valaki szóljon az ügy érdekében!
Szegény kisciccem még mindig kómában van. Járása labilis, a gallér a fején nagyon zavarja (illetve, hogy tudomást sem vesz róla, mióta rájött, hogy nem tudja leszedni.. mindenbe beleütközik..), kajálni nem kajált (illetve evett valamicskét délelőtt, de kihányta), a hasa teljesen beesett.. rossz ránézni.. de az jelzi a javulást, hogy délután idejött dagasztani meg dorombolni :)
Kis cukimuki.
Ja, és mellesleg egész éjszaka kb. 2 órát aludtam. A többit virrasztottam mellette.. fel-felébredt, ment egy kört, persze mindenen keresztül, neki az ajtónak, fel az ágyra (ami nem sikerült neki, minden alkalommal én segítettem fel), majd le az ágyról (jó nagy esés..) és kezdődik újra.. :)
Nembaj, nem sajnáltam rá ezt az estét.
Mindjárt ittvan húsvát.. mi, gonosz lányok, szervezünk egy kis meglepi locsolást a fiúknak.. remélem nem bukunk le.. ráférne már a fiúkra egy kis fürdés :)
Ma behívott a tanárom dobra.. igaz, hogy megint xilofonoztunk, mivel szerdán fellépés, de én semmit se tudtam.. nembaj, mostmár pótolom. Tancim kölcsönadta az egyik xilofont, úgyhogy itthon gyakorolhatok, amíg meg nem unom vagy jegyzem :)
Éééés, megint lehet menni rádióba! Legalábbis remélem. :)
Volt egy felhívás a sulink falán.. áááh.. annyira jó lenne, imádtam a rádiós légkört.. :)
Na, asszem ennyi, megyek barátnőmhöz lediktálni neki a földrajz tézé kérdéseit :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat