Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
félévi izgi

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
félévi izgi

Igeeeeeen, letöltöttem Scooter - Shake that-jét! Végrevégre :) Erre tombolok fél órája ;) Séééjjjkkkk deeeettttt :)
Reggeli tusolásom alkalmával észrevettem, hogy van egy jókora luk a tus csövén, vagy nemis tudom minek nevezik, szóval azon. :) Nem lehet vele tusolni (najó lehet, csak nehezen), mert azon a lukon árad ki a víz, a tus végéig meg else jut. :) Nagyonjó :/
Áh ma irodalomóra.. igazgatói látogatás, szépen a padok berendezve, gyerekek felkészítve, a tanárnő tök nyájas.. mi ez ha nem nyalás? Egész órán meg se szólaltam, persze szóvá tette az igazgatónő is, kicsit mosolyogtam, nem akartam az arcába mondani, hogy ez az egész szánalmas, nem látja, hogy minden tanár (kivéve osztályfőnököm) megjátssza magát az Ő kedvéért?? Áh, Istenem! Sok buta ember.. :(
Kikaptuk a fizikadogákat.. amit akkor írtunk, mikor szintén a kedves diri volt nálunk látogatóban.. 3-as lett.. kérdéses a 4-es félévkor nekem.. pedig kéne.. ráadásul 3 anyagot vettünk eddig a múlt TZ óta, ebből 2 órán hiányoztam, 1 anyagnál voltam itt.. fizikát képtelen vagyok megérteni, ha nem magyarázza el nekem Piszker tanárnő. Úgyhogy teljes pánik, számításokból felelek, szrt se tudok, nekem végem lesz!
Na igen, meg még irodalomból se biztos a négyes, úgyhogy abból is tanulnom kell majd..
Kaptam egy ari kis kulcstartót egyik C-s (nevezzük Nikinek) lánytól. Ilyen fényképes (elvileg, mert most nem az van benne), amibe 2 oldalról lehet két pici képet rakni. Nem tudom miből vette, hogy szeretem a The Rasmust, de az egyik oldalán Ők vannak, a másikon Marilyn Manson (amit eltalált, szerencséjére..) Nem tudom mi okból kifolyólag kaptam, de örülök neki, eddig úgyse volt semmi a kulcsomon (gyanítom, nemsokáig lesz ez se). :)
Ja és Niki barátnője elkezdte ezt a hüje seggrepacsizást, minden szünetbe olyat kaptam tőle a kis fenekemre, hogy csak úgy piroslott tőle. Ő rosszabbul járt, mert tőlem akkorákat kapott, hogy Ő meg csak úgy zöldült bele (nem hiába van ez zöld színnel..) :)
Matekóra.. hullacsend, feladatmegoldás.. eltüsszenti magát az egyik srác, mire mindenki szokásosan 5 percig egészséget kíván neki.. már kezd elhalkulni a tömeg, mire egy előttel ülő srác beszól: Boldog Új Évet! :) Ezután röhög az osztály c. fejezet ;)
Persze ezek a kis dolgok töredékük azoknak amik valójában megnevettetnek bennünket, csak mire ideérek az esti naplóíráshoz, rendszerint elfelejtem őket.. kicsit felejtős típus vagyok, erre mondja osztályfőnökőm: "Akinek nincs esze, legyen notesze!" - Na én ezt használom :)
Ja, említettem, hogy tegnap a jégkoripályán a srác milyen bőkezű volt velem? Négyszáz a kölcsönzés, adtam neki egy ezrest, mire Ő adta a visszajárót: 10 100 forintot. Frankón adott egy tízezrest, meg hozzá egy százast. Persze akkor észre se vettem, csak raktam zsebre és siettem, csak utána láttam. Nem rossz üzlet, mi? ;)
A kedves macskám (a kisebbik) pedig úgy gondolta, neki nem elég a polc, a TV, az ajtó teteje, Ő még följebb fog menni. Hát, a fotel tetejéről megpróbált felugrani a lámpára, persze a lámpát lezúzta, Ő meg huppant egy jónagyot. Apa persze -mivel Ő a kedvence, a másik gyűlöli- nem haragudott meg, kijelentette, még jó is, hogy leverte, úgyis meg kellett pucolni a búrát.. akármit ver le a pici cica, mindig elnéző vele. Ha a másik csinál valami apró rosszaságot (ami nem szokása, mert Ő ilyen téren nyugodt), akkor már megy neki a papuccsal és szidja.. nem tudok kiigazodni rajta.. :(
Na jólvan ez mára hosszúra sikeredett.. tanulnom is kéne holnapra, angolból meg fizikából.. drukk-drukk magamnak :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat