Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
always merrily

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
always merrily

Ezek a macskák szörnyűek! Pontosabban a kisebbik, megszokásból beszélek többesszámban. Tegnap a tus (amit ma is levert a szivikém.. de annak már úgyis mindegy), tegnapelőtt a lámpa, nem is tudom melyik nap pedig a szennyestartó libegőkéje. (az az izé, amit így ide-oda lehet lengetni, mikor a szennyest a tartóba tesszük.. ami alapból a teteje is) Ja igen, szintén ma: ahogy beestem az ajtón, már le volt esve a komódról a kis terítő, a konyhában pedig az egyik virág hevert a csorogtatóban.. kellemes, mert nekem kéne összetakarítanom, de majdcsak elsumákolom valahogy :) Utólag ugyan nem páholhatom el, de amikor a tust leverte a fenekére csaptam egyet a picinek, miközben menekült. :)
Suli.. tanárnőm kiadta a parancsot: holnapra ki kell toldanom a Mealst, meg kell írnom a Shopping és a Hobbies and Jobs tételt. Ja és reggel korábban be kell mennem, hogy felmondjam a Housing tételt.. na hát mondom köszi, tényleg nincs más dolgom, csak ezekkel bíbelődni egész nap. Irodalomból is kéne felelnem, szerencsére Babitsot nagyjából vágom..
Viszont! Kikaptuk a múlt órai föci röppentyűket, ötös lett. Igaz, nagyon átlátszó, hogy puskáztam, mert rajtam kívül ötös, négyes, hármas is kevés, kettes meg egyes a többi. Bár lehet most egy másik csajé is ötös lett, de abban nem vagyok bizti. Úgyse fog gyanút az a tanárnő, ahhoz túl vak :P Volt már tavaly is néhányszor ilyen, hogy míg az osztály csupa rossz dogát írt, egyedül valaki jobbat írt (rendszerint én), persze puskázással. Ma is írtunk röppentyűt, amit szintén kipuskáztam (szokásos figura: lábak között a nyitott könyv, támasztással takarva a szemet), remélem jó lesz, bár ezzel az előző ötössel biztosítva az évvégi négyesem.
Sálálálá, töltöttem le egy csomó friss dizsiszámot DCről (florida inc, geri, vanguarde, spigiék), és még egy csomó szám listán van. Király :) Rámfért már ez az újítás, minden téren.
Ma megyek könyvtárban, ahol már régen nem voltam. Mostanság lazítottam olvasás terén, ideje, hogy újra több könyvet bújjak (ugyanis kezdem megunni az internetet..), úgyis összegyűlt már egy pár könyvcím. :)
Na, idetülekedett a Picúr, muszáj kicsit simiznem meg kényeztetnem :)

Ezt most hallottam, tökre megtetszett:
"Sírva jössz a világra és körülötted mindenki mosolyog. Igyekezz úgy élni, hogy mosolyogva távozz és körülötted mindenki sírjon."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat