Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
nyú vindóóz

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
nyú vindóóz

Na, vége a szenvedésnek, újratelepítettem a windowst. Király. :)
Épp ideje volt már..
Most meg telepíthetek újra mindent.. de legalább gyorsan és fitten megy.. nincs még java, se msn, úgyhogy unom a fejem és szövegelek ide.. de már csak pár perc, és lejön mindkettő.. ;)
Jah, nem is meséltem, múlt vasárnap voltunk mamámnál. Ugye rigolyás öregemberek, mindenfélét kitalálnak. Most épp az egyik szomszédjátok hozott kaukázusi kristálygombát, és abból csinált löttyöt. Nincs rossz íze végülis.. nade, anyám vérszemet kapott, és kért mamától.
Következő az elkészítési mód: 2 literes üveg. Tele vízzel. Bele egy fél citrom (egészben), 6-7 szem mazsola, meg a jó csomó gomba. Ezt így 3 napig kell állni hagyni, néha kevergetni kell. Pont mostanra lett kész az első adag, anya holnap már viszi is be a melóhelyére, dicsekedni a kollegáknak.. a poén az, hogy fémmel nem érintkezhet a gomba, meg semmi, tehát: műanyag kanál, műanya edény, még műanyag késsel kell a citromot is félbevágni.. nagyon durva. :)
Jah, ma megnyertük a József Attila versenyt. ;)
..és nem találtam a Teljesen Elbszott Selejtes Cuccos Osztályás ilyen fekete fújósprayt.. pedig fel akarom újítani a szobám.. ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat