Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
Kis Szemét

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
Kis Szemét

Most értem haza a suliból. 5. óráig még tök jó volt minden, aztán 5. óra irodalom. A tanárom kissé labilis elmeállapotú (üvöltözős, magából kikelős miközben igaza nemvanós.. szerintem..), úgyhogy elkezdett piszkálni. Nem hagytam szó nélkül, úgyhogy jól összevesztünk, ami után közölte, hogy ne beszéljek már vissza mert nem szereti a kacsát, annak olyan vad és undorító íze van, mint ahogyan én viselkedem most. Erre nem válaszoltam. Fél óráig papolt, hogy engem hogy fognak kirúgni középsuliból, gimiről ne is álmodozzak, stb stb stb.. 5, 4 (TZ), 2, 4.. ezekre a jegyekre közölte, hogy nem leszek hármas se.. :) Azt csak hiszi!
A diáktanács ma elmaradt, mert karácsonyi műsor próba van (amiből sikeresen kikerültem.. saját kérésre). Tegnap (vagy tegnapelőtt? fene se emlékszik már..) volt megtartva ez a DT, fizika óra helyett ugyebár :)
Most (negyed négykor) még megyek vissza szolfézsra, 5-kor haza, ezzel remélem le is lesz zárva a napom. A dob ma elmarad, helyette holnap lesz megtartva.. A holnapom is érdekes lesz.
Először is, 4 óra lesz megtartva. 4. óra után haza enni, táska le, majd vissza a suliba, és onnan színház. Kb. fél 5-kor vége, akkor 5-re beérek dobra, majd (szeretnék) a 6:20-as vonattal menni Pestre. Szép kis nap.. de remélem szombaton meglesz a jól megérdemelt bulizás :)
Kedves ismerősöm pedig nem írt vissza TeveClubos levelemre.. de majd írok neki sömösöt.
Na most el, csak ezért a naplóért ugrottam fel.. majd folytatom, ha hazaértem (és persze letettem magam a gép elé).

Wáá, voltam szolfézson.. videoztunk a könyvtárban, a Dzsungel könyvét néztük, a két évvel ezelőtti színjátszókör (amibe én is beletartoztam) előadásával. Agyon röhögtük rajta magunkat, pedig csak az első felvonásig néztük meg. ;) Ócsen gyanús volt az egyik srác dudorodása a gatyáján. :D
Aztán átment a Teljesen Elbaszott Selejtes Olcsó Cuccok Osztályára, ahol szintén aszaltunk egy sort, mikor a csávótól kérünk 70 dkg sertéscombot, így végignéz barátnőmön és visszakérdez: "comBOT?" :) Azt is kiparodizáltuk. Kifele vettünk kürtőskalácsot, a kis lakókocsis srác elég magas volt, mire mondom barátnőmnek: "szembenézek basszus a farkával.." abban a szent minutumban odapillantott, gyorsan elkapta a fejét és röhögtünk egy jót :)
Király. Mára ennyi. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat