Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
D.e.P.R.e.S.s.Z.i.Ó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
D.e.P.R.e.S.s.Z.i.Ó

Hát íme.
Itt vagyok Győrött.
Jelenleg épp 1:35 van. Hajnali.
Én meg tök álmos vagyok..
Nemrég értünk haza Depresszió koncertről.. azóta már zuhanyoztam, mindjárt megyek fogat mosni meg arcotkenni.
Tök jó volt.. élveztem. Annyit nem pogóztam mint Szegeden a múltkor, de azért táncoltam. Mással voltam elfoglalva.. ott voltak a Roadosok is. Imádom őket.. ;)
Sajnálom, hogy holnap már elkell mennem. Azaz ma délután.
Tegnap délután Mandi Nővérkém elvitt teázni a Mandalába. Tök hangulatos kis hely.. van olyan rész ahova párnákra lehet ülni, ilyen kis megemelt fadeszkán, és tök flash. Ittunk vörösteát, mert olyat még nem kóstoltam. :)
Ízlett, határozottan. :)
Rájöttem arra is, hogy Győrött kevés rocker van. Mármint, lehet, hogy többen vannak mint Szegeden, de hogy a koncerten tök üres volt minden, az hót ziher. Nem baj, megérte eljönni, márcsak az aláírások miatt is.. körbejártam őket.. eleinte nem volt tollam, de aztán leleményesen kértem a pultoscsajszitól. Adott is, csak mondta vigyem vissza. Nem telt 5 percbe, már adtam is vissza neki.. mhm, mostmárnem csak a cipőmön van emlék. :)
Ja, idefele meg Bartók Béla EC-vel jöttem. Fülkés volt, és egy német házaspár mellé ültem be (a vonat utána továbbment Bécsbe meg mittudoménhova), a pasi meg folyamatosan bámult. Mintha nem látott volnamég fehér embert..
Depis plakátom viszont még mindig nincs. Kispálos, Omegás, Deák Billes, Ossianos van, de Depis mindenhol le volt szaggatva. Itt, Győrött is meg Szegeden is. Ez elszomorít! :(
Más asszem nincs.. menni kéne aludni.. mindjárt hajnali kettő..
Mandi már olyan kis édesen alszik.. vajon nem zavarja a klavi kattogása? :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat