Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
"színház a világ"

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
"színház a világ"

Höhö :)
Jó volt a mai napom összességében, csak kicsit fárasztó. Rögtön első órában jött egy szegedi közgazdasági középsuli igazgatóhelyettese, és papolt ott összevissz a továbbtanulásról. Igazából full nem érdekelt, se az előadás, se a suli, csak a látszanak kellett meglennie, hogy érdekel.. (kis jegyzetfüzet, toll stb).
Második óra matek, röpdoga, Pitagorasz tételből.. naná, hogy nem tanultam. Átnézem óra előtt, remélem lesz egy négyes ;) A múltkori kettes TZ-m után jó lenne egy ilyen jegy.
A harmadik óra magyar, a kedvenc tanárommal, akivel mint nemrég említettem, összevesztem. Egész jól tűrt. Megígérte, ha még egyszer kihúzom a szemem feketével, kiküld az óráról lemosni. Azért is erősebben húztam ki, de esze ágába se volt kiküldeni. :)
Negyedik média óra. Charlie Chaplin filmet néztünk. Tökre élveztem, jófej az a srác. elemezgettük meg kiparodizáltuk a szereplőket :) Azért tetszett. Tudott valamit.. :)
Utsó órám volt a negyedik, mivel a színházasok hazamehettek ez óra után. Gyorsan hazasiettem, még megkajálni se volt időm ( 1 óra alatt.. ), összepakoltam a cuccost ami kell 2 napig amíg nem leszek itthon, bepottyantam a gép elé, megbuheráltam az mp3 lejátszóm, hogy ne csak látszólagosan működjön.. Vissza a suliba, be a színházba. Az Andersen című előadást néztük meg, Gáspár András főszereplésével. (Remélem tudjátok ki!!) Ha nem is ismerném ezt a fickót, akkor is azt mondanám rá, hogy jól nyomja. Tökéletesen illet rá a szerep, egy szétszórt de tehetséges fiatalember. A kiscsaj meg egyszerűen fergeteges volt, ha jól emlékszm, Borsos Beáta. Összesen 7 szereplő volt a darabban, megszámoltam a végén. Ajánlom mindenkinek, tanulságos kis történet :)
Az előadás után gyors felpattantam a legközelebbi vilingerre (villamos, ezt egy miskolci ismerősömtől tanultam!), ki a pályaudvarra.. volt egy rövid sor, gyanúsan rövid volt, de hát beálltam, gondolván úgyis mindjárt végez a srác ott elöl.. aha, vagy 10 percet szenvedett a pénztárnál mire megindult a sor. Volt egy csaj mellettem, vele viccelődtünk, hogy megalszik a tej a szájába, na meg elmegy a vonatunk is mire az hajlandó lesz elhagyni a pénztárt. Erre még rátetőzött, hogy a pénztáros nőci a mellettem álló csaj szerint még új volt, úgyhogy ilyen csigalassúsággal szolgált ki..
Az utazás jól telt, zenét hallgattam, aludtam, meg bámultam ki az ablakon. Nem tudom miért, de szeretek vonatozni, főleg egyedül, 2,5 órán át Pestig. :)
Most itt ülök egy turbánnal a fejemen, egy forró zuhannyal egybekötött hajmosás után. Kellemesen elfáradtam a mai nap, úgyhogy mostmár le is fekszem. Jóéjt! ;)

U.i: ..és azt elfelejtettem mondani, hogy a dobórám is elmaradt.. :((( (illetve nem tudtam elmenni, mert az utsó vonatom volt az 17:20-as.. egyszerűen nem fért bele az időmbe..)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat