Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
Hess Lusti!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
Hess Lusti!

No. Elég mozgalmas napom volt.
Diáktanács után benéztem fotora a kicsikhez, és meglepő volt újraismételni a tavalyi anyagot :) Csomó dolgot el is felejtettem.. Utána szolfézson kb. fél órát voltam, mert csörizgetett dobtancim, hogy menjek már órára. Úgy kértem egyik portás diáktól kölcsön a telóját, hogy beszéljek már róla, mert ugye szar az enyém, ráadásul még le is merült. Szolfézs vizsgám jövőhéten lesz, és azt kell mondjam, lófittyet se tudok szolfézsból.. Bukfenc lesz, már ha lehet olyan :)
Ütőóra elég jó volt, először is összetegeződtem a tanárommal (ami persze nem meglepő, hisz' akár a pasim is lehetne), aztán átvettünk xilofonon az Örömódát, aztán ismételtünk egy kis dobot (kb. 2 hete nem volt verő a kezemben), úgyhogy gyatrán ment (bár a végén egész jól belejöttem).
Ééééés, írtam CD-ket! Pontosan ötöt. Ez egy lépés a lustaság legyőzése felé. Tök büszke vagyok most. :) Holnap viszem is be a suliba.
Na mára ennyi futotta, ez is gyorsan, épp egy régi-régi ismerősömmel beszélgetek, és annyira feldob a jelenléte, hogy képtelen lennék akár ide is koncentrálni :)
Észrevettétek, hogy egyre kevesebbet írok a naplómba? Vagy ezt említettem már?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat