Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
Nyűgöc kicjány

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
Nyűgöc kicjány

Affrancba!! Egy béna liba vagyok. Legépeltem a naplóm, az egééésszett, erre egy gombnyomással eltüntetem. Pufff.

Most kezdhetem újra..6 napja nem ültem gépnél. Ami önmagában nem nagy gond, mert el tudtam foglalni magam -meglepő módon- házimunkával meg egyéb apró dolgokkal, de megőrültem, hogy nem tudom leírni ide a naplómba a nap fontos eseményeit. Sajnos még mindig nem otthonról vagyok, apa kisajátította a gépet, éjjel-nappal megy, ki van rá biggyesztve a "ne piszkáld" felirat. Hát.. kellemes. Nem tudom, mikor jutok újra géphez otthon, de remélem minél előbb, kényelmetlen a sulim számtech-tanárnője után szaladgálni, hogy suvasszon már be valahova, hogy tudjak gépezni. (bár ez az első alkalom, de gondolom nem az utolsó..) Tegnap is voltam, ma is vagyok, csütörtökön is lesz órám, remélem péntekre már felszabadul az otthoni gép is.
Mikor is volt huszadika? Őő.. Csütörtök! Azóta nem írtam. Megpróbálom röviden összefoglalni, mi is történt velem eddig :P
Péntek délután elmentünk a Színházba, egy díjátadó-gála szerűségre. Persze egy nappal előtte kaptam rá meghívót.. Említettem már, hogy utálok ünneplőbe öltözni? Na, akkor is elmondtam vagy százszor. Feljöttek évfolyamtársamék, együtt válogattunk cuccokat (persze sok választási lehetőség nem volt). Fél óra kellett ahhoz, hogy emberi kinézetem legyen, ezalatt megzabálták a macskám a vendégeim. Szidtak is érte, hogy miért van ilyen vad macskám, még ma is emlegették :) Én akkor is szeretem :P
Az ünnepségen sok-sok Kölcsey-emlékérmet meg egyéb kitüntetéseket osztogattak embereinknek, akik sokat tettek a hazáért (esetleg Szegedért) Két tucat ember életajzát biztos, hogy végighallgattam.A műsort már nem vártuk meg, leléptünk barátnőmmel, ugyanis Ő unta, nekem pedig dolgom volt még.
Estefele megcsináltam a körmeim. Most szép műkörmök díszelegnek a kis ujjaim végén. Egész jó, ahhoz képest, hogy én csináltam, és elsőnek van ilyenem. Dicsérték is. Ettől független, nem lesz sport ebből, annyira azért nem egy kényelmes dolog. :) Ráadásul gépelni is nehezebb vele.
Mióta nem ültem gépnél, kb. 40 új e-mailom érkezett.. mire elolvasom őket.. ma se fogok végezni. Tegnap már leírtam ide mindent, amit le kellett írnom, erre kicsöngettek. Gyors elmentettem egy txtbe, arra az esetre, ha ma is ideférnék ;)
2 napja kaptam egy levelet levelezőtársnőmtől. Tök jó volt, kb. fél éve írt, én meg halálra aggódtam magam, hogy mi történhetett vele. Szerencsére már jól van, aminek nagyon örülök. Még aznap megírtam a válaszlevelem, másnap fel is adtam. Rekordgyorsaság tőlem :)
Félévim tök jó lett, 5 db négyes. A többi ötös. 4,57 átlag. Kiiirálly ;)
Na asszem mára ennyi, remélem minél hamarabb írhatok :P

OK, megnyugodtam. Elküldte. A nagyja már biztonságban. ;)
Tegnap egyébként full dinka voltam egész nap. Oktalanul durciztam, nevettettem az osztályt, hüjeségeket beszéltem stb :)
Ma meg pulcsiba mentünk ki hócsatázni, erre beküldött az ügyeletes tanár. Nem vagyok hajlandó kimenni kabátba :( Utálom a kabátot! :(
Annyira kis édesek voltunk az első szünetben, hogy a nap hátralevő részében megtiltották azt, hogy kimenjünk az udvarra. Drasztikus módszer.. na mindegy. Holnap is lesz hó. :)
Kellett nekem mondani, hogy keveset írok. Valószínűleg azért volt, mert mindennap gépnél ültem. Amint nem láttam napokig gépet, egyből felhalmozódtak az események :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat