Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
a NAGY nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
a NAGY nap

Hihí, éppenhogy hazaértem. Lett volna 6 percem, hogy leírjam, mi a francos frászkarika történt velem :P
Miután hívtak, taliztunk a buszmegállóban barátnőimmel.. Ezer éve tőlünk elballagott csajt láttam viszont, tök jó, egész jó bőr lett belőle :)
Nagyjából senki nem volt lent, egy ismerőssel találkoztam csak. Pedig annyian voltunk, mint az oroszok.. a szokásosnál több pasi próbálkozott.. barátnőm kb. 10 percenként lelépett pasizni, mi meg ottmaradtunk. A másik csaj meg ide-oda járkált, huzigálva magával.. aztán megjelent haverom, végre, nyugiban táncoltunk. ;) Jó pasi, de nem kéne, ahhoz túl jól ismerem. :)
Ja és ott panaszkodott barátnőm, hogy milyen hideg van, nekem meg neccharisnyában és szoknyában melegem volt. Ki érti? ;)
Vele jöttem haza kicsit hamarabb.. ez az első alkalom, hogy trolival vagy busszal jövök el Singből. Eddig mindig hazagyalogoltam.
Ahogy jöttem haza, csomó macskát láttam. Komolyan, bagzás van, vagy mi? Eddig nem volt ennyi dög a környéken. Nem mintha zavarna, szó sincs róla. Csak furcsa.
0:00 van. Nem jegyezte be. Csak mára fért be. :)
Egyébként ma lesz a központi felvételi írása. Én itt tök nyugiban gépezgetek, miközben lófittyet se tudok matekból. Nem is izgat.. ugyan, minek izgulnék, mikor minden ezen múlik. Már csak az menthet meg, ha a nyelvtanom jó lesz. Az erősségem.
( Hogy fogok én hajnali fél tízre bemenni a suliba? )

Pasziánszba lenyomtunk pár menetet, alig tartott két óráig. Összesítésben nyertem ;)

ÁáááÁááááÁáááááÁááááááÁááááááááÁ!
Megírtam a központi felvételit.
Első ízben a nyelvtant csináltuk, az egész jó lett, úgy érzem. Másodiknak a matek jött.. na, az totál kész. Össze-vissza zagyváltam a feladatokat, volt, amihez hozzá se kezdtem. Péntekig várnom kell az eredményre.. addig a fene meg fog enni.
Nem is voltam olyan álmos, 4 óra alvás után. Bevágtam egy kávét, ettem egy kis csokit, és jóléreztem magam. Az már más tészta, hogy az agyam úgy kongott az ürességtől. Persze itthon délután aludtam "pár" órát.. :)
Hihi, ma voltunk vásárolni anyuval. Szegény, hó vége van, én meg úgy lehúztam.. de hát így járt, minek engedi ;)
Ennek ellenére nagyon örültem neki, mert vettünk egy fekete magassarkú "női bakancsot", meg egy tök jó szintén fekete inget. Annyira tetszenek, mennek a fekete gatyámhoz.

"..sok szív mélyén, ott ég ez a tűz, egy kör közepén, egy dal, s Te újra melllém ülsz, és lobog a tábortűz, a szél belekarolt, egy dal, és újra köztünk élsz, ma újból Te zenélsz, úgy van, ahogy rég volt.." Imádom. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat