Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
a jól sikerült vizsgák

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
a jól sikerült vizsgák

Éppencsak felugrottam, 5 percre. Azt viszont már tudom, hogy mindkért vizsgám ötös lett. Ami meglepő, hogy számtechből 2 gyerek kapott csak ötöst a 13 vizsgázó közül. Tökjóó ;)
Mindjárt megyek dobra. Ma ilyen kivételes nap van.. általában csütörtökön vagy pénteken szokott óra lenni. Ja, és viszem haverom is, be akar iratkozni.. már ha jön, mert nem várt meg suli után, így nem találkoztam vele.

Na, kiderült, nem is dobolni mentünk, csak simán órabeosztásra.. csini, bazz. Én legalább maradtam a szokásos 5 óránál..

Könyvtárban is voltam, hoztam vagy 5 könyvet. Mindjárt neki is kezdek olvasni, hacsak nem fagy le az ujjam, ugyanis az ablak tökig nyitva szellőztetési célból, ugyanis apa cigifüstje elviselhetetlen.. :)
Míg odavoltam könyvtárba, lejött egy csomó régi zene.. ittvan pl. Ottawan Hands upja, George Harrison I've got my mind set on youja meg egy csomó nyalánkság.
Holnap pizzát sütünk technikaórán.. Mást nem tudunk csinálni. Elvileg konyhai foglalkozás van, de a srácoknak csak a pizzáig tart az agyuk. Egy évben egyszer van ugyan ilyen sütés, de már 4 éve van ezzel a nővel technikánk.. az még csak négy sütés.. de minden második félévben a fiúk bemesélik a tanárnőnek, hogy még nem volt pizzasütés.. az már akkor 8.. még mindig kevés.. évvégén is megkérik, hogy süssünk, utsó óra alkalmából.. az már 12.. talán épp elég is. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat