Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
a nagy keszulodes

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
a nagy keszulodes

Bizony, bizony keszulodni kell, mert holnap mikulas. Holnap buli. Holnap krampusz leszek. Honap kezdodik egy uj het!
Osztalyban huztunk neveket, tudjatok, hogy ki kinek hozzon Mikulas-csomagot. Eloszor a legimadottabb fiu osztalytarsam huztam ki, tok jo lett volna, ha neki hozok ajandekot.. de neem, eltunt egy nev, ugyhogy ujra kellett huznunk.. Mire az osztaly legbudosebb, legredvasabb sracat huztam ki, ugyhogy mondtam ha nem akar az oklommel talalkozni, csereljuk ki a neveket.. ugyhogy annak hozok, aki tavaly hozott nekem. ;)
Osztalytarsnomnek meg nemreg volt a szulinapja, ugyhogy neki is kellett vennem valamit..
Ja es meg kellett csinalnom a krampuszfarkat, keriteni fekete ruhakat, meg stb..
Ugyhogy vagy 2 orat bolyongtam a Tescoba, mire megtalaltam a megfelelo ajandekot mindenkinek.. Ugyhogy enyhen vagyok faradt. Holnap reggel hajnali 5-kor keles, at a Tescoba, bevasarolni a bulira, aztan krampuszoskodni a kicsiknel, majd egy angolora, utana mikulas-csomag osztas, aztan helyberendeze, bufe megcsinalasa.. majd a vegen kipakolni.. aaa! Csak eljem tul.
Ma 30 percet vartam egy pasira. Ezt ugye Ti se gondoljatok komolyan? Kedves pasik, varjatok Ti a lanyokra, ne mi ratok! Kicsit voltam pipa, 8x korbeneztem a Tescot, szerintem mar hujenek neztek (na nem mintha nem lennek az..)
Na mara csak ennyi. Majd holnap.. Akkor lesz am hosszu naplobejegyzes.
Gudnajt.

U.I.: Emlitettem mar, hogy anyu valami irdatlan csunya uj biztonsagi zarat szereltetett fel? 1, alig talalok bele a kulcslyukba, meg sik jozanon is 2, mig szenvedek atgondolom, biztos ide akarok en jonni?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat