Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
nohat, buli az elet :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
nohat, buli az elet :)

Huha, a mai nap eleg erdekesre sikeredett :))) Vegyesfelvagott, jo is, rossz is. :)
Kezdjuk egy kellemes 2. orai matekoraval. Fiuk kitalaltak, szedjek szet a hajam megnezni, hogy is nez ki kibontva (nem szoktam leeresztve hordani). Ebbol az kovetkezett, hogy kocoljak is ossze (vagy 4-en ellenem, sarokba szoritva), mert ugy buli.. hat itt mar eleg erdekesen neztem ki. :) Mondom ha en, akkor Ivett (osztalytarsnom) is! Fogtam magam, beleturtam a hajaba es elkezdtunk csatazni, ki eri el jobban a masik hajat.. Kar volt bejonnie a terembe a 3. osztalytarsnomnek, Zsuzsinak, mert O is porul jart, megcibaltuk-osszekocoltuk-betekertuk a hajat, ugyhogy mar harman neztunk ki erdekesen :) Utana egy C-s lany hajat kezdtek el kocolni a fiuk, majd mi is elkezdtuk egy masik C-s hajat kocolni, ossznepi kocbuli volt a vegen, minden lany haja kocos lett.. ;))) Ja es az akcio veget rohogve neztek a tanarok az ajtobol :) Mindezt 15 perc alatt!
Ez utan fellelkesedtunk, ora utan Ivett a nyakamba csimpaszkodott, ugy mentunk le a 2. emeletrol a szunetre.. az hagyjan, le meg le ertunk, de felfele elkezdtem csikizni az oldalat, mire elkezdett imbolyogni, "Kriiinyaa ne csinaalllddd!!" benyogesekkel :) Csak azert is csinaltam, erre a 2. lepcsoforduloban a 3. lepcson ugy gondolta, megadja magat, hatradolt.. tudni kell, hogy a csaj nadpalcavekony, es en altalaban meg tudom tartani, mert jo sulyban vagyok Hozza kepest :) ..szoval hatradolt, es mindketten puffantunk a lepcsoforduloban.. a hetedikesek meg nyolcadikosok ugy alltak korenk es neztek le rank mint a Vodafone reklamjaban (Es Te hogy vagy?) Ugy rohogtunk, alig birtunk felkelni.. hat lett is hangsulya, 1 ora elteltevel mar osztalyfonokit akartak beirni ;) Ami persze szerintem eleg kamu, annyira azert nem volt durva!
Biosz a kovetkezo ora, osztalyfonokkel.. eleg erdekes dolgot vezetett be: fogta a szivacsot (mondvan az egy labda) odadobta valakinek, na fiam, 2 kerdes bioszbol, ha tudod 5-os ha nem 1-es.. egymasnak dobalgattuk a labdat.. hat mondanom se kell, 20 emberbol 17 felelt, kb. 14 egyesre (koztuk enis), 2 kettesre, 1 harmasra es 1 otosre.. :)
Jaj, anyucikam mobilt akar venni maganak! Ma eloallt az otlettel, persze, orulok neki, mert eddig mindig az enyemet hasznalta, dehat, kerem, eloszor az enyemet tessek mar megjavittatni :)) Behalok, ha neki jobb mobilja lesz mint nekem ;)) (mellesleg semmit se ert a mobilokhoz..)
Voltam ma gatyot probalni. Varrnak nekem egy nadragot, nagyon zura kis nadrag lesz, mar elore orulok neki :) Pedig csak jovohet szerdara lesz kesz :(
Utana voltam csizmat nezni.. vagy 8 uzletet vegigneztem, de egy se volt olyan amilyet en szeretnek! Ami tetszett az vagy tul draga volt, vagy az anyaga volt konnyen elrughato.. ugyhogy most nagy dilemmaba vagyok, mit is vegyek fel telire :)) Olyan bakancs-csizma keverekre gondoltam, (tudjatok, ugye? :P).
Miutan bementem anyahoz es megcsinaltattuk vegre a szemelyimet az okmanyirodaba ( persze pont olyankor kell engem is fenykepezni mikor tele vagyok kis piros pattikkal.. pech!) elmentunk megnezni egy DM uzletet, ami nemreg nyitott.. tok nyugodt keres volt anya reszerol: "nezzunk mar be" NA itt sejtettem, hogy nem fogunk kijonni ures kezzel.. "anya, csak egy ilyet!" "naa eztis" "epp most fogyott el.." "leeegysziii.. juuuj nezdmilyen szep" "tudod, ez a multkor is hatott.." cimszavakkal a fel boltot felvasaroltuk.. :)) Gondolom, orulhettek nekunk, ami azt illeti, en is a sok cuccnak, amiket miutan hazaertunk eloszeretetettel probalgattam :)
Nagyjabol ennyi volt a mai napom.. Jo, mi? :) Ilyen kene mindennapra.. :)
Megyek is aluszkalni, holnap nehezebb nap lesz :(

U.I: a sulibuli (ize 7-8 evfolyambuli..) sehol se all a szervezessel, van ra 2 napom! Felkell kotnom a bugyimat ://



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat