Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
(dont) turn away, baby..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
(dont) turn away, baby..

Szombaton hajnalban már utaztam, amit jól meg is szívtam mert átszállással kellett volna mennem, én meg nem szálltam át.. vagyis a kallertől kérdeztem, hogy van az átszállás, erre Ő közölte, hogy nincs.. ja jó mondom.. erre Békéscsabán felköltöttek, hogy hahó, ébredjek, ittvagyunk.. plusz 3 óra várakozás egy tök idegen helyen.. Végülis nem unatkoztam Békéscsabán, elkezdtem követni a tömeget, kibukkantam a Csaba Centernél, nézelődte, utána leszólított két pasi, velük is dumáltam egy csomót, mikor leléptek elmentem szoliba.. áh, nem is volt az rossz.. ;)
Áhh, ennek ellenére frankón jóóó volt a szombati buli, de tényleg. :)
Vasárnap este értem haza, hulla fáradtan, fájó mindennel, tök hidegben.. bezuhantam az ágyba, aludtam 8 órát, ennek ellenére hétfőn a suliban többen csak úgy leszólítottak, hogy ne haragudj, de beteg vagy? Karikás szemek, kómás tekintet, libegő járás.. áhh..
Ja és mellesleg 20 emberből 6 volt suliban, reggel még gondolkoztam is, hogy bemenjek-e.. A másik két osztályban is hasonlóan "jó" volt a helyzet. 3 óránk elmaradt, a másik 3 meg beszélgetős lett.
Délután meg kómásan vittük végig a "kicsik" angol versenyét.. utána még fotolabor pucolás, úgyhogy nem unatkoztam..
Kedden is fáradt voltam, nem tudtam órákra figyelni, mindig máson járt az eszem..
Ma már kicsit rendbeszedtem magam, kibékültem osztálytársaimmal (tegnap ugyanis kivertem a dilit, hogy mennyire utálom őket).
Este aztán ugye jött a "dolog", ami felidegesített. Többet nem írok róla, felesleges, amúgy is felejteni akarom. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat