Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
JeSzOkÉ

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
JeSzOkÉ

Igeen, megvan a négyes földrajzból félévkor!! :)
Ma osztották ki a TZ-ket, amiket szünet előtt írtunk. Eredetileg hármast kaptam volna, de átnéztem, és láttam, hogy 56 pontom van, és 53 ponttól már négyes. Szóltam a kis csapadékos-habzósszájús-kopaszodós tanárnőmnek, hogy ez így nem lesz jó. Mire mondta, hogy elírta.. elővette a tollát, és a ponthatár fele vette az irányt.. mondom izé, a jegyem.. elmosolyodott, mondta, örüljek neki, hogy így történt, és bocsánatot kér amiért elnézte. Mondom nemgáz, csak hirtelen megijedtem, hogy a ponthatár marad átírva és mégiscsak hármasom lesz :) Az most nem jött volna jól, eddig volt egy négyes TZ-m meg egy ötös röpdogám, ha ez most hármas lett volna.. uhh, de négyes lett, hál' Istennek! Úgy néz ki, nem lezs hármasom félévkor :)
Fizika óra.. dogát megírtuk, ami hát nemis tudom.. talán lesz 3-as.. pedig nem tanultam semmit, de szünetben bemagoltuk osztálytársnőmmel, így látok némi esélyt egy jobb jegyre.. fizóból is ugyanúgy állok mint eddig földrajzból (4, 5) de itt hozzájött múltórán egy egyes.. elfelejtett házi.. pech.
Ja, és közölték, hogy a diri be fog jönni fizika és biosz órára. Valami szánalmasan játsszák maguk a tanárok órán. A diákok is lapítanak persze, még az anyagot is elfelejtették, egész órán egy szót se szóltak. Énmeg amúgyse vagyok valami aktív órán, már amelyiken.. úgyhogy csak ültem és magamba nevettem a többieken ;)
Talán oszifőm próbált normális órát teremteni, de neki se sikerült.. nya mindegy. :)
Asszem egyelőre más nincs.. ha lesz valami, megírom ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat